top of page

Ryktebørsen

Skadebonanza 1!

Ryktebørsen har fått urovekkende mange meldinger om skadde spillere i oppkjøringen til årets SI. Blant mange skader skal blant annet Camille ha tråkket kraftig over under innendørs klubbmesterskap i hovedstaden. Ryktene skal ha det til at skaden har sluppet taket, men Jonas må fortsatt stille opp med daglig fotmassasje.

 

Nykommer med treningsopphold i utlandet

Ole Petter Bømark, sportsbutikkmogul, ble avbildet på en tennisbane i Frankrike i mai. Det er helt tydelig for Ryktebørsen, som har sett bilder og videoer fra seansen, at han mottar hissige instruksjoner fra en tennistrener. Til hans konkurrenter kan Ryktebørsen meddele at bildene avslører mer forvirring enn fremgang. 

Skadebonanza 2!

Legenden fra 2011 har måttet kaste inn bandana og Federer-fakter før årets turnering. I likhet med Federer selv sliter Sindre med et kranglete kne. Hvis dere under årets turnering ser en litt slukøret fyr som murrer over fotmerker i grusen og elendige slag, er det trolig Sindre Larsen Melås som tar vervet som leder i Skien tennisklubb på høyeste alvor!

 

Holm Høie nyter hyllesten i Danmark under årets turnering!

Ryktebørsen har i tiden etter påmeldingsfristen lett febrilsk etter en av «gjengangerne»; Altså én av de tre som ble hyllet for uavbrutt deltakelse gjennom hele SI sin stolte historie. «Der kom endelig anerkjennelsen» - tenkte Kjetil Holm Høie, og booket tur til Danmark med hele storfamilien på datoen for SI 2024.

 

Skien Tennisklubb stiller med fantastiske baner!

Det er som regel mye rykter som flyter rundt i en liten by som Skien. Ryktebørsen har fanget opp snakk om solid dugnadsinnsats, som har gitt et løft for underlaget på vår kjære hjemmebane. I offisielle kanaler har klubben selv medelt at Sindre Hage har styrt bane-preppingen med jernhånd. Han godkjente spill på banene med et primalskrik tidligere i vår.

 

Tidligere vinnere tok med seg unger og tennisbag til Spania i en måned

«Det er noen som har det» sang Sputnik i en av sine viser. Ryktebørsen kommer på ett spesielt godt eksempel på det i oppkjøringen til årets turnering. Gaute og Ida har besøkt Spanias solkyst i én hel måned for optimal oppkjøring til SI. Ryktebørsen kommer sjelden med vinnertips til turneringene, men i år gjør vi et unntak. Gaute og Ida blir vanskelige å slå.

 

Comeback og en liten påminnelse

Øyvind «Racket» Gonsholt snører på seg tennisskoene og tar med seg sin strøkne backhand til SI i år, hvis ryktene stemmer. Det er meget gledelig å kunne høre snakk om at ting gror og helbredes i en gruppe med deltakere der ankler, akilles, skuldre, knær og rygg knirker, hyler og skriker oftere enn noen gang før. Ryktebørsen kommer i den sammenheng med en liten påminnelse: Snittalderen på SI-deltakere går opp hvert eneste år. SI-styret kjøper derfor inn isposer, sportsteip og plaster til årets turnering.

 

Årets utfordrer?

Ryktebørsen har så langt i år mottatt et urovekkende antall tilbakemeldinger om deltakere som ikke bare er i hardtrening, men også søker profesjonell hjelp i jakten på den perfekte forehand. Den av de som har tatt dette et steg lenger enn resten, er Helene von der Fehr som skal ha hatt personlig tennistrener det siste året(!). Pris, omfang og utbytte av dette er for oss ukjent, men det er ingen tvil om at vi forventer en stor utfordrer til det franske regime på kvinnesiden i årets turnering.

 

Comments


bottom of page