top of page

Leder har ordet - 2024

Det er deilig å ønske årets deltakere velkommen til nok en utgave av vårens vakreste eventyr! Mange ukers forventninger, spenning og frykt skal ut, forhåpentligvis i form av storspill og oppfylte drømmer.


Vi legger fjorårets jubileumsturnering og bankett bak oss med et SI tilbake til røttene. Vi går tilbake til færre deltakere, og inviterer til en brunere bankett på Lundetangen enn da vi lånte Karpes storstue i fjor.


Selv om vi justerer oss litt inn etter en spesiell turnering i fjor, er det mye å spille om. Dersom Camille og Jonas vinner i år tar de med seg pokalene til odel og eie. Camille vil da ha vunnet sin tredje turnering på rad, mens Jonas gjør seg fortjent til pokalen ved å ha vunnet fem totalt. Dette bør gi inspirasjon og motivasjon for alle oss andre, og jeg håper alle legger litt ekstra inn for å vinne slik at dette ikke skjer.


Jeg må benytte anledningen til å takke for at dere stiller opp og deltar på SI år etter år. Det er mange gode minner som skapes på både grus- og kunstgressbanene rundt i Skiens lekegrind, og selv om vi hvert år ender med kun én vinner i hver klasse, er smilene og latteren, til og med banningen, noe vi tar med oss i arbeidet til neste turnering.


Vi har fått inn et stort antall meldinger om deltakere som i år har satt i gang treningsregimer, skaffet seg egen tennistrener eller reist jorden rundt på jakt etter de perfekte grusforhold, og jeg gleder meg mye til å se resultatene av dette på banen. Samtidig er jeg takknemlig for å være med i en gjeng som tar en amatørturnering og resultatene i denne såpass seriøst.


Velkommen til Skien Invitational 2024!

 

Comentários


bottom of page