top of page

Om oss

Skien Invitational er en turnering som er drevet på dugnadsånd. Det er tidligere Skiensborgere som har dratt ut i den store verden for enten å studere, arbeide, eller begge deler, samt Skiensborgere som har gjort dette forså å vende hjem igjen, som står bak drivkraften til turneringen.

 

Vi er en uavhengig organisasjon som ikke har noen formål om å tjene penger, men kun arrangere en dag, dedikert til tennis, der venner og bekjente kommer sammen og har en hyggelig opplevelse. Vi prøver derfor å holde kostnadsnivået så lavt og realistisk som mulig. Skien Invitational kunne uansett ikke bestått uten hjelp fra samarbeidspartnere.

 

Styret er ansvarlig for at turneringen går sin gang og oppfyller de vedtekter som er fastslått i Skien Invitaionals ånd.

 

Styret i Skien Invitational består av:

 

Ida Karine Aarhus Bakerød

Gaute Larsen Melås

Sindre Larsen Melås

Eirik Jervidalo 

Øyvind Gonsholt

SIlje Hage

Kristine Haukenes

Kristine Aasulfsen Aasland

POKALENE
Pokalene har vandrepokal som status. Hvis en spiller vinner turneringen 3 år på rad eller 5 ganger til sammen så vil den bli tildelt spilleren for evig tid.

Logo

Logoen til Skien Invitational er designet av Kjetil Usterud Gundersen. Logoen vil fungere i forskjellige versjoner/fargekombinasjoner. Det med bakgrunn i hvilken kombinasjon den blir brukt. Under er versjoner av SI-logoen gjennom tidene. 

Dagens logo ble annonsert i mai 2023.

SI-ny-logo_edited.png
Logo juleleum.png
SI Logo NR1.jpg
bottom of page