top of page

Leder har ordet 2023!

Det er jubileum!


Det er 12 år siden jeg drakk Red Bull og spiste en mektig muffins fra Aunt Mabel’s samtidig for første gang. Det samme året vant Sindre «Legenden» Larsen Melås Skien Invitational. Noe han aldri vil la oss glemme.


Kombinasjonen muffins og energidrikk etter oppmøte klokka 08:30 en lørdags morgen i juni, kommer vi tilbake til år etter år. Og nå feirer vi det, oss selv og alle deltakere som har skapt tennisglede sammen siden 2011.

Har vi tatt oss vann over hodet? En jubileumsturnering med kamper både i Skien og Porsgrunn, og et antall deltakere som krever noe mer logistikk og planlegging enn før. Vi prøver, for vi har lyst til å gjøre årets turnering til noe spesielt.


SI 2023 er oppgradert både sportslig, ved flere deltakere og lokasjoner, og ikke minst festlig, når vi inviterer til jubileumsbanket på Festiviteten.

Vi håper dere finner dere til rette i år også, og nyter dagen til det fulle. Det har dere fortjent.

Deltakerlisten i år bugner over av tidligere vinnere. Syv på herresiden og vi finner fem av dem på damesiden. Sammen med noen nye fjes, og mange gamle travere, ligger det til rette for et sportslig nivå vi ikke har sett i SI før.


Det er nok press på våre halvgode tennisspillere fra før, men jeg må få lov til å minne om at det ligger en ekstra ære i premiepotten denne gangen. Årets vinnere blir legender!

Takk for at du er med på Skien Invitationals hittil største dag.


Å vinne er alt!

Det er en glede å kunne ønske velkommen til Skien Invitational 2023.


Styrelder 2023

Eirik L. JervidaloKommentare


bottom of page