top of page

Portrett

Oppdatert: 28. jan. 2019


Tennis er jo selve fallossymbolet innen idrett. Hvordan ser du på deg som selv som spiller, og hva gjorde at du startet med denne fantastiske idretten?

Oi, det er en påstand jeg er litt usikker på. Legger du starten av 1900-tallets Wien til grunn er den kanskje på det beste populistisk?


Jeg ser på meg selv som en spiller som til tider vil mer enn hun evner, og som til andre tider evner mer enn hun kan. Tenniskarrieren ble, som for mange med meg, startet på grunn av Skiens beste arrangørkomite og en etterlengtet invitasjon til Skien Invitational. Det er klart at når man først har slått noen middelmådige slag er det vanskelig å stoppe, og følgende stiller man til start så ofte man kan.


Hvordan er forholdet ditt generelt til tennisutstyr? Ligger du I sengen og "vindu-shopper" på tennispoint?

Jeg er den typen som gledelig kompenserer for manglende trening før en turnering med å investere i fancy utstyr, og jeg er generelt begeistret for alle mulige ting man kan gå til anskaffelse av fra grip-tape og tennisballer til klær, bager. Det siste i rekken er en lekker caps med tidenes logo. Det må innrømmes at jeg sjeldent nettshopper, men det blir ofte ekstra rundturer i sportsbutikker hvor enn jeg og min likeverdige halvdel befinner oss, med påfølgende diskusjoner og utdeling av meninger og tips.

Ritualer er viktig for de største stjernene i tennissirkuset, har du noen som du må gjennomføre?

Jeg er av den oppfatning av at ritualer ofte er de mest suksessfulles privilegier, men tradisjon tro pleier jeg å tvinge min anerkjente halvdel til en minimum tre timers intensiv økt dagen før turnering. I fjor ble den gjennomført i regnet, noe som førte til en kraftig forkjølelse med feber, elendig spill og påfølgende svak plassering. Så etter en enkel evaluering er dette noe som ønskes forbedret før årets turnering. Ellers er jeg noe overtroisk når det gjelder å ha tatt sine valg rundt utstyr, så jeg bytter ikke ut min racket før den helt klart har nådd pensjonsalder. Vi står sammen i tykt og tynt. Har også gått til anskaffelse av tennissko fra samme merke, slik at samspillet mellom forflytting av føtter og slag skal være maksimalt. Finner det også noe frustrerende at så få butikker fører klær fra Wilson, men her skal tennispoint sjekkes ut.


Mange mener at tennis er en eneste stor metafor på livet. Klarer du å dra noen paralleller fra tennis til ditt liv?

Det viktigste på tennisbanen og i livet ellers er å se bra ut.


Avslutningsvis har du lyst til å si…

Hørt rykter om at All Inn skal spille på banketten, tror det blir bra.
Commentaires


bottom of page