top of page

Ryktebørs2 - SI 22

Forfall hos gutta

Tiden nærmer seg for at deltakere begynner «å kjenne etter», og i tradisjon tro så har det nå kommet et forfall. Per Martin Bakerød må legge ned racketen grunnet en vond rygg. Ryktebørsen vet det står flere på den berømte ventelisten, og det beroliges med at arrangøren har full kontroll på hvilken rekkefølge invitasjonene skal komme. Vi håper Per Martin stiller på bankett.

 

Hvor er pokalene?

I et internt notat sendt innad i SI-styret fremkommer det at det er ingen som vet hvor pokalene er. De vet heller ikke om de er gravert eller om det foreligger noen utvekslingsavtale for pokalene. Det fremkom også en bekymring om at pokalene satt havnefast i Shanghai grunnet ekstremt billig gravering i Asia, men det kunne visst raskt avkreftes. Sølvpapir i kombinasjon med doruller skal visst være foreløpig løsning. For herrenes pokal var det ønske om å bruke tørkeruller. Selvsagt.

 

All In er usikre på når de skal gå All In

Lydmann og groupies er booket på vegne av rockebandet All In til den store tennisfesten 18.juni hos Telemark bryggeri sine lokaler på Klosterøya. De er dog usikre på når de skal begynne å synge for full hals. Siste som ble avtalt mellom bandet og arrangørene er rundt kl 22, for «da kan bandmedlemmene også få lesket og mesket seg sammen med fansen før de må haste hjem og stemme instrumentene før det er natta.»

 

PADELTENNIS-folket er forbanna

Da Padeltennis har hatt et voldsomt momentum med private investorer og banebygging an masse opplever de nå en nedgang i popularitet da den rettmessige racketsporten Tennis har fått en voldsom oppslutning hos folket. Noen vil til og med hevde at det er «tennisfeber» i landet, noe som er svært lite sannsynlig da sporten hverken er designet for «folket» eller bør assosieres med arbeiderklassesymptomer som «feber». Årsaken til påstandene er Casper Ruud sin astronomiske prestasjon i Roland Garros. «Vi hadde jo håpet at de store Grand Slams-turneringene hadde gått over til Padeltennis slik at vi kan få opp populariteten (inntjeningen av spenn) hos alle våre anlegg.» forteller en ikke-navngitt investor som er opptatt av penger fordi vedkommende er investor.

 

Utstyrstrøbbel

Det er et faktum at det haster for deltakere å få tak i korrekt utstyr til SI 22. Butikker og nettbutikker kan fortelle om mangel på størrelser og garanti om leveringstid. Årsaken til dette er krig, for mye penger i omløp, pandemi, apekopper, dyr strøm, inflasjon, havnen i Shanghai, haltende infrastruktur, lav vannstand, Hurdalsplattformen, kornmangel, passkø, batterimangel for BankID kodebrikke, sanksjoner, ekstroverte som nå har blitt introverte, hodeløse skatteetater, JOD-tablettmangel og ikke minst lite vind i Tyskland kombinert med mye vind i Tyskland. Så for deltakere som hadde tenkt å bestille bandana av typen Nike brukt bl.a av Nadal i str «ikke vannhode»: glem det!

 

Vond hånd

Leif Ch. Carlsen gir uttrykk for at han sliter med det ene håndleddet. Det har versert mange rykter om årsaker til håndledds-problematikken all den tid gutten bruker på å grafisk designe for de største merkevarene Sør-Norge har å by på. Den mest plausible årsaken er faktisk for mye Padel-tennis. Ryktebørsen har tidligere advart mot denne livsfarlige og klasseløse sporten som har tatt Norge med storm de siste årene. Og nå har Padel muligens tatt sitt første SI-offer. Vi håper likevel at Leif rekker å friskmelde seg til 18.juni.

 

Tangen demper forventningene

Jørgen L. Tangen sendte en oppsiktsvekkende pressemelding til ryktebørsen om at han kommer til å stille med en lånt racket i SI 22. Han ønsket ikke å «drasse med seg» en racket når han skal fly fra Bergen. Enten har flyselskapene dratt det litt langt angående påslag ved frakt av racketer eller så har han minimale sportslige ambisjoner. «Dette kan gå alle veier, enten vil han få en «jomfrueffekt» av å benytte en ny racket for første gang eller så vil han oppleve fantomsmerter», forteller en anonym Ortoped med spesialisering innen tennisalbue og racket-arm-traumer ved Sykehuset Telemark HF, avd. Skien.

 

Oddssetterne er sikre på det usikre

Tippeselskapene er samstemte om at en coverlåt av Taylor Swift kommer til å stå for åpningsnummeret. De er mer usikre på hvilken låt som blir valgt. «Det er klart at åpningsnummeret vil være litt avgjørende for hva slags stemning man ønsker å sette. I tillegg er det mange år siden man lovlig fikk være på konsert, og sånn sett kan det være mangel på konserttrening hos publikum. De to faktorene vil være viktige slik vi vurderer det. En tommelfingerregel i bransjen er å se på publikumsatferden rett etter åpningsnummeret. Hvis publikum går på do, bestiller drikke eller ringer barnevakten så er det et dårlig tegn for de som står på scenen. Hvis publikummet jobber seg et par meter nærmere scenen så er det et godt tegn. Med andre ord, det blir spennende å se.» - Forteller Ruben Holt fra Rubens Tipp, Tap og Tobakk AS. Det er satt opp følgende favoritter med tilhørende odds:

Taylor Swift - You need to calm down. Odds: 1,10

Taylor Swift - Tell me why. Odds: 2,25

Taylor Swift – Should`ve Said No. Odds: 3,50

 

Byggeplass

Området til de flotte grusbanene hos Skien Tennisklubb er under omfattende endringer. Det bygges både funkishus og nytt sportell som gjør området nærmest ugjenkjennelig. Tilførsel til strøm, toalett og andre sanitære forhold er utfordringer SI-styret nå jobber på spreng for å løse. Frem til nå har SI-styret skaffet to bøtter, 5 AAA-batterier og tilgang til vann (primært for å vanne banene).

 

Åpenbar favoritt

Jonas Røise ble observert på sitt stamsted Horgans i Oslo. Der slukket han som vanlig tørsten med «husets musserende vin», og fortalte til kjente og ukjente at han er en åpenbar favoritt til å vinne SI 22.

 

Trio på vift

Debutant Christiane T.C, styremedlem Silje H og tidligere Roland Garros-publikummer Kristine A.A var en del av en større gruppe i anledning utdrikningslag for førstnevnte i Oslo forleden. Det ble diskutert lite tennis og mye Jan Thomas. Ytterligere info er taushetsbelagt.

 

Forfall hos jentene

Guro, Josefin og Marianne har alle kastet inn racketen, og det skjedde før årets trekning. Årsakene er mangfoldige, men for få podcast-episoder og for liten damepokal var noen av årsakene som gikk igjen. Noe tar SI-styret kritikk for, det andre er hugget i stein. Vi håper vi ser dere neste år!
Comments


bottom of page