top of page

Praktisk info 2023

 

I år spilles turneringen på Skien Tennisklubb (grus), Skien Fritidspark (kunstgress) og Porsgrunn Tennisklubb (fire grusbaner). Det vil kun gjennomføres gruppespill for noen grupper i Porsgrunn, alt sluttspill gjennomføres i Skien. Vi ordner med transport til og fra. Vi er mange i år!
Det er oppmøte i Skien for alle 08.00, slik at vi får tatt det praktiske med oppstartsinfo og fellesbilde! Deretter er det felles avreise for gruppene som skal til Porsgrunn. Se egen side med "gruppene" for info om hvilke grupper som skal til Porsgrunn. 
Hva skal jeg ha på meg?
I år kjører vi «All white» for turneringen, altså slik de gjør i Wimbledon. Alle spillere må spille i hvitt antrekk, sko er unntatt.
På banketten har vi oppgradert oppgradert kleskode, innenfor kategorien «dress/pent». Banketten finner sted på Festiviteten!
Hva bør jeg ta med meg?

Ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol. Vannflaske og en niste er også kjekt, dersom man ikke klarer seg på pølse-i-lompe/muffins-dietten som tilbys kostnadsfritt under turneringen. 


Ta også med dusjtøy, vi tilbyr gutte- og jentegarderobe 200 m fra stadion, på Herkules klubbhus. Garderobene er tilgjengelig hele dagen. Vi regner med at du også tar med deg pentøyet du skal ikle deg på banketten. Planlegger du å ryke tidlig ut, kan det være fint å ta med seg noe alkoholholdig drikke.

Hvor gjør jeg av bagen min med skittentøy?

Den kan du legge igjen i garderobene og hente på søndag etter klokken 13.00. Ta kontakt med en i styret for å få plukket den opp. Vi låser etter at sistemann er ute av garderobene. 

 

Generelle oppfordringer!

Dusj på stadionområdet slik at du får med deg sluttspillet dersom du ryker ut! Vi ønsker å ha bra trøkk rundt finalene og trenger deg som publikum for å få det til. 

 

Adressen til Porsgrunn er Brekka 16, 3917 Porsgrunn. 

 

Si ifra til venner og familie og be dem komme å heie på deg!

Dårlig vær, hva da?

Styret i Skien Invitational vil følge ekstra godt med på værmeldingene i forkant av turnering.

Dette er en turnering som er væravhengig, og avgjørelse om at turneringen skal gå som planlagt vil bli tatt så tidlig som mulig om prognosene seg positive ut. Siste frist for avgjørelse vil senes bli tatt i et ekstraordinært styremøt på selve arenaen kvelden før turneringsdag. 

 

Innendørs er også Plan-B i år, hvis turneringen blir truet av dårlig vær. Informasjon vil bli gitt samtlige deltagere om dette skulle bli en realitet. Ved dårlig vær vil turneringen bli flyttet inn i Porsgrunn tennishall.

Styret er forberedt at dette senarioet kan oppstå, og et alternativt kampoppsett er derfor satt opp på forhånd. Hvem som møter hvem vil bli trukket om morgenen før oppmøtetidspunkt.

Vi håper selvsagt dette overhode ikke blir et aktuelt tema.

bottom of page