top of page

Praktisk info 2022

 

Hva bør jeg ta med meg?

Ta med noe å sitte på, for eksempel en campingstol. Vannflaske og en niste er også kjekt, dersom man ikke klarer seg på Red Bull/Pølse-i-lompe/muffins-dietten som tilbys kostnadsfritt under turneringen. 


Ta også med dusjtøy, vi tilbyr gutte- og jentegarderobe 200 m fra stadion, på Herkules klubbhus. Garderobene er tilgjengelig hele dagen. Vi regner med at du også tar med deg pentøyet du skal ikle deg på banketten. Planer om å ryke tidlig ut av turneringen? Ta med deg et par pils, eller en rusbrus.
 

Hvor gjør jeg av bagen min med skittentøy?

Den kan du legge igjen i garderobene og hente på søndag etter klokken 13.00. Ta kontakt med en i styret for å få plukket den opp. Vi låser etter at sistemann er ute av garderobene. 

 

Generelle oppfordringer!

Dusj på stadionområdet slik at du får med deg sluttspillet dersom du ryker ut! Vi ønsker å ha bra trøkk rundt finalene og trenger deg som publikum for å få det til.

 

Si ifra til venner og familie og be dem komme å heie på deg!

Dårlig vær, hva da?

Styret i Skien Invitational vil følge ekstra godt med på værmeldingene i forkant av turnering.

Dette er en turnering som er væravhengig, og avgjørelse om at turneringen skal gå som planlagt vil bli tatt så tidlig som mulig om prognosene seg positive ut. Siste frist for avgjørelse vil senes bli tatt i et ekstraordinært styremøt på selve arenaen kvelden før turneringsdag. 

 

Innendørs er også Plan-B i år, hvis turneringen blir truet av dårlig vær. Informasjon vil bli gitt samtlige deltagere om dette skulle bli en realitet. Ved dårlig vær vil turneringen bli flyttet inn i Porsgrunn tennishall.

Styret er forberedt at dette senarioet kan oppstå, og et alternativt kampoppsett er derfor satt opp på forhånd. Det vil da kun bli utslagsrunder. Et A- og B-sluttspill. Hvem som møter hvem vil bli trukket om morgenen før oppmøtetidspunkt.

Vi håper selvsagt dette overhode ikke blir et aktuelt tema.

bottom of page