top of page

Vinnerne har ordet!

Noen ord fra fjorårets vinnere (det skikkelig lokale Powercouple): Jonas og Camille!


CAMILLE


Kjære SI-deltakere,

Jeg kan nesten ikke tro at det snart er tid for årets mest etterlengtede eventet:

Skien Invitational! Denne dagen, som min mann kaller "den beste dagen i året" (uansett hvilket år), er virkelig også et høydepunkt for meg som jeg ser frem til med stor glede og spenning.

Skien Invitational har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt. Den bringer sammen mennesker, og skaper en unik atmosfære av samhold og vennskap. Og som en franskmann, er jeg takknemlig for den varme velkomsten jeg alltid får her. Dere behandler meg som en del av gjengen, og det betyr så mye for meg.


Som den første franske kvinnen som noensinne har vunnet Skien Invitational, har jeg blitt møtt med stor anerkjennelse hjemme i Frankrike.

Ekstra spesielt var det at det ble dobbeltseier for Jonas og meg i fjor, og en følelse av å være et skikkelig lokalt powercouple.

Men det kommer ikke til å være lett for noen av oss i år. Det er mange gode spillere som er med og jeg vet at hver eneste kamp vil være en tøff utfordring. Jeg vet også at min fryktede rival, Marianne, kommer sterkt tilbake i år og dette holder meg våken om nettene.


Jeg vil rette en siste takk til vårt kjære styre, for at dere gjør denne dagen til en uforglemmelig opplevelse for oss alle. Dere legger til rette for magien som skjer når vi alle samles på tennisbanen, og jeg er evig takknemlig.


Vive la France et vive Skien Invitational

Camille Juguet


 

JONAS


Kjære SI-deltakere,

Det er med stor takknemlighet og ydmykhet at jeg også i år tar pennen i hånden for å uttrykke hvor mye Skien Invitational betyr for meg.

Denne fantastiske turneringen som årlig fyller hjertet mitt med glede og spenning og som alltid er årets dag.

Skien Invitational er ikke bare en turnering for meg; den er en feiring av tennisens skjønnhet og et symbol på samholdet mellom gode venner. Hvert år blir jeg imponert over dedikasjonen og lidenskapen som vises av alle som er involvert. Fra mine dyktige motstandere til de lojale tilskuerne som fyller tribunene, alle bidrar til å skape en unik atmosfære som gir meg ekstra motivasjon til å prestere på mitt beste.


Jeg vil også takke arrangørene som jobber utrettelig for å sikre en vellykket turnering. Uten deres innsats og engasjement ville denne begivenheten ikke vært mulig. Jeg setter stor pris på deres harde arbeid og dedikasjon som legger rammene for en spektakulær tennisturnering.


Når jeg tar inntar banen i 2023, vil jeg gjøre mitt aller beste for å forsvare min tittel og oppnå min femte seier som gjør pokalen til et permanent interiørobjekt i leiligheten på Bjølsen.

Men jeg vet at dette vil bli ekstra vanskelig i år, da nivået på spillerne er historisk høyt og vinnerkandidatene er mange. Jeg har derfor ikke for store forhåpninger.

La oss sammen skape uforglemmelige øyeblikk, spise pølser, drikke haugevis av redbull og ha en strålende bankett.


Med oppriktig takknemlighet og ydmykhet,

Jonas Juguet Røise – Vinner av Skien Invitational 2015, 2018, 2019 og 2022.

Comments


bottom of page