top of page

SI21 skjer, men jubileumsfesten utsettes

Oppdatert: 8. jun. 2022

Kjære tennisentusiaster.


Årets SI-jubileum på Parkbiografen blir det dessverre ikke noe av. Styret i Skien Invitational avbestilte Parkbiografen denne helgen, etter å ha fått beskjed om å gi en endelig tilbakemelding fra driverne.


Det er flere argumenter som danner et helhetsbilde for styrets avgjørelse, men det som stikker seg frem er at jubileumsfesten slik vi så den for oss og har planlagt for ikke vil være mulig å gjennomføre. Show, konsert og festen generelt for dere som deltakere vil ikke bli bra nok i henhold til hva vi i styret investerer i dette av tid og penger. I og med at Parkbiografen og jubileum koster er det rett og slett ikke verdt det med disse begrensningene.

Da er det bedre å spare penger og krefter slik at vi kan ta denne festen på et senere tidspunkt.


Sånn. Det var de dårlige nyhetene. Heldigvis er ikke alt bekmørkt i disse tider.


Skien Invitational 2021 er ikke avlyst – Vi håper å avgjøre årets turneringsformat den 1. juni


SI-styret er optimister.


Av den grunn streber vi etter å opprettholde det sportslige av turneringen og lage turnering for alle 60 påmeldte i år. Den endelige avgjørelsen rundt hvordan vi skal løse dette praktisk tas 1.juni, da vi forhåpentligvis har bedre oversikt over hva som blir gjeldende regler for den 19. juni. Forhåpentligvis kan vi også kjøre en bankett sammen i en eller annen form!


Vi har selvsagt forståelse for at dette er et skudd for baugen for enkelte av de påmeldte, at opplegget ikke blir som forespeilet. De påmeldte som allerede nå vet at dere nå ikke blir med på SI21 kan ta kontakt for refusjon av påmeldingsavgift. Ta kontakt med din kontaktperson i styret, så fikser vi det.


Oppsummert, så tror og håper vi at vi får til SI21 med inntil 60 deltakere, men restriksjonene bestemmer.


NB 1: Siden det ikke blir jubileumsturnering i år er det ikke krav om å spille i «All White», slik det var planlagt for. NB 2: Også siden det ikke blir jubileumsturnering i år, blir sannsynligvis deltakeravgiften nedjustert for alle som fortsatt blir med. Endelig pris med delvis refusjon kommer vi altså tilbake til.

Comments


bottom of page