top of page

SI21 er avlyst

Oppdatert: 8. jun. 2022

Tilbake i 2011 fant en gjeng ut at tennis er en kul sport. Og, ikke minst, at vi alle var like dårlige til å spille det. Da var det vel en selvfølge å dra i gang en turnering? Der alle vennene våre ble invitert?


Så klart det var det.


Denne gjengen arrangerte et åtte timer langt stiftelsesmøte for Skien Invitational. I den forbindelse skrev organisasjonen sine originale vedtekter. For det meste besto disse vedtektene av tull og tøys, men en av paragrafene som ble vedtatt har i år, 10 år etter det originale årsmøtet, fortsatt gitt oss motivasjon.


Paragrafen sa nemlig at vi skulle arrangere Skien Invitational til og med året 2021.


Vi fikk det til i fjor. Vi får det ikke til i år.


Først ble jubileumsfesten avlyst, og nå er altså alt håp om en ordinær SI også ute. For det første er vi i den merkelige situasjonen at det er umulig å si hva som er lov å gjøre 3 uker frem i tid. For det andre kjenner vi i styret at vi ikke klarer å lage en SI som er SI verdig, selv i et best case-scenario, i 2021.


Vi må se oss slått. SI21 er avlyst.


SI-styret takker alle som har vært med å skape forventinger rundt SI21. 60 deltakere påmeldt og masse engasjement rundt turneringen. Villige sponsorer og en drøm om masse publikum rundt rødgrusen på Skien Tennisklubb og ikke minst et praktfullt og feststemt Parkbiografen sammen med spillere og venner av SI. Det skjedde ikke i år, men uansett tusen hjertelig takk.


Vi tar det igjen. Ønsker dere alle en god sommer med mye tennis.


NB: Alle deltakerne vil få årets deltakeravgift refundert.

Commenti


bottom of page