top of page

SI Hall of Fame - Vi trenger DINE innspill!

Oppdatert: 1. feb. 2021

Hvor langt kom du i SI11, SI12, SI13, SI14 og så videre og så videre? Det ønsker vi å vite! Som glade amatørarrangører har vi selvsagt glemt å notere ned hvor langt folk har kommet i de ulike SI’ene. Disse manglene må vi sørge for å rette opp før det er for sent! Dermed spør vi deg direkte om å fortelle oss hvor langt du har kommet de ulike årene, slik at vi kan lage en Hall of Fame.

Hva er SI Hall of Fame? 

Alle turneringer med respekt for seg selv tar vare på historien sin. Om vi ikke griper sjansen til å gjøre dette nå kan det være for sent. Hvem som har flest deltakelser, hvem som har flest kamper, hvem som har flest rankingpoeng totalt - alle svar skal du finne i SI Hall of Fame. Det ultimate målet er å ha en oppdatert All Time Ranking på Skien Invitationals nettsider, til frykt og inspirasjon: SI Hall of Fame.

Vår vennskapsturnering Roland Garros er et eksempel på en turnering med en velfungerende Hall of Fame. Guttene på bildet er ikke en del av den. Foto: Ukjent.


Hvordan spiller du inn til Skien Invitationals Hall of Fame? 

Svært enkelt, vi skal vise deg stegene her. 

  1. Gå inn på dette excelarket og les deg opp på dataene vi allerede har.

  2. Se over og tenk tilbake på dine deltakelser, mens du mimrer over oppturer og nedturer.

  3. Skriv inn dine resultater i excelarket.

Om du ønsker kan du gi tilbakemeldinger per mail. Kanskje lurt dersom du ikke er skråsikker på det du legger inn. Antakelser kan ta oss langt, men da må vi sammenlikne data fra flere kilder. Altså: All info er gull info! Flekk i tilfelle opp mailen din - og send dine tilbakemeldinger til oyvind.gonsholt@gmail.com. Beskriv så detaljert som mulig din deltakelse år for år, hvis det mangler i dokumentet. Hvor langt du kom og hvem du møtte på veien er sentrale punkter her.


Har du også opplysninger om andre spillere som du kan gi oss for å fylle ut endelig oversikt? Spill også det inn. Alle monner drar. Vi håper å fylle ut alle blanke felter innen SI 2021 og kunne presentere innholdet til jubileumspublikummet! 


Husk å holde av 19. juni 2021! Invitasjoner kommer over jul. Ønsker dere alle en flott førjulstid!

コメント


bottom of page