top of page

SI 22 er fulltegnet!

Oppdatert: 8. jun. 2022

Et sikkert vårtegn er at invitasjoner for årets Skien Invitational blir sendt ut til håpefulle amatørspillere. Likevel var det med en liten bismak som fulgte med årets invitasjoner.


Rekrutteringsansvarlig og snakkemaskin Gaute forteller:

«Ettersom vi forsøkte oss på et jubileum i fjor (avlyst pga pandemi red.anm) med rekordpåmelding av 63 spillere var vi litt usikre på hvordan vi skulle etterleve SIs knallharde påmeldingsprinsipper i år, dette fordi plassene til fordeling i år kun er 40 spillere. Vi kom frem til en minnelig løsning, og vi kan nå fortelle med glede at årets SI er fulltegnet uten en eneste klage, kun et par på venteliste. Vi har i tillegg et par debutanter, og ingenting er mer gledelig enn at SI-familien vokser. Vi kan berolige alle med at jubileumsdrømmen er høyst levende, men vi må utsette det til et passende år. Vår målsetting for 2022 er i det hele tatt å få arrangere årets tennisturnerning. Det blir kanskje ikke jubileum, men vi tror det blir the best SI ever! Med mindre det blir regn da… Da blir det kanskje et helt ok SI ettersom vi må være inne Porsgrunn Tennishall, men har ikke forhandlet med de enda, og det kan bli ganske dyrt med tanke på strømpriser osv, men vi har lagt opp litt penger på bok så vi kan jo bruke de såklart, men det minner meg på…».

Vi lot Gaute resonnere for seg selv herfra, ettersom vi følte vi har fått frem det viktigste, men artikkelen er ikke ferdig, her er navnene som er påmeldt til SI 22. La oppkjøringen begynne!
Comentarios


bottom of page