top of page

Velkommen til en helt normal Skien Invitational 2022 den 18. juni

Det er lov til å drømme om en sommer som vi kjenner den. En vanlig sommer som inneholder en helt normal Skien Invitational slik vi er blitt så vant til, men som vi plutselig mistet. Nettopp derfor går vi for det i år. En normal SI i 2022 er drømmen.


Snart to år er gått siden sist turnering, i 2020. Andre Brobakken og Marianne Brevig har gått rundt og skrytt til alle de kjenner i snart to år om at de er regjerende SI-mestere. Det er på tide å gi dem kamp om den æren, i SI22 lørdag den 18. juni.


Vi ønsker oss virkelig en helt vanlig sommer. En sommer som starter med Skien Invitational som vi kjenner det - der kunstgress og grus går hånd i hånd. Der vi har dårlig tid til å komme oss i maxitaxien etter finalene. Der vi samles til en deilig og svevende festkveld. Der All In dukker opp med hardtsparkende rockemusikk og allsang og sørger for at vi holder det gående utover nattestimene etter en lang dag med varme, masse fine folk og relativt seriøs amatørtennis.


Akkurat det ønsker i alle fall vi i år. Blir du med du og?


Styret har hatt årsmøte, bestemt dato og vil kjøre ut invitasjoner om ikke lenge. Stå klar, meld deg på og begynn å trene. Men ikke gjør noe ekstraordinært. Vi er glade bare for å se deg slik som før. Se deg som vanligvis er der, sånn som du vanligvis er. Og kanskje et og to nye fjes. Akkurat som i en helt normal SI.


Velkommen til SI22 - Å spille en normal SI er drømmen

StyretKomentarze


bottom of page