top of page

Fognini har visstnok pustet inn samme luft som Jervisen selv

Oppdatert: 1. feb. 2021

Jervis kommer med snikskryt

Den høye blonde med serve som sitt foretrukne våpen, Eirik Larsen Jervidalo, hevder at han har spilt tennis på en bane som har vært vertskap for store tennisstjerner. Fabio Fognini har visstnok pustet inn samme luft som Jervisen selv, og det er selvsagt ingen som kan bekrefte dette. Lokasjonen det er snakk om heter Toscana.


Stian Strøm har offisielt lagt tennisrackerten på hylla.

Journalisten som har en rekke toppsaker bak seg, som «Hvor er skilpadden Chilly» og livedekning av flyktningenstrømmer direkte på dagsrevyen i 2015, har nå gått over til å bli proffsyklist. Han sykler for egen regning dog. Ryktebørsen ønsker han alt vel, og håper at han muligens dukker opp til 10-årsjubileet neste år.


Storsatning mot SI20

SI-styret har vært særdeles tause og tilbakeholdne dette året. Ryktene skal ha det til at de er fullt fokuserte på SI20, og at SI19 ansees som en transportetappe. Ryktebørsen advarer mot å hvile på laurbærene, og børsen ber styret om å komme i gang med årets SI-glede. Det våteste rykte er at styret har tenkt å komme med en annonsering angående 10-årsjubileet allerede under banketten til SI19…


Jørgen L. Tangen stiller ikke i SI19

Jørgen forteller at han sikter seg inn mot SI20, og at bryllupsinvitasjon er årsaken til fraværet. Ryktebørsen vet at dette gjelder flere andre deltakere også. –Bryllup og fødsel er de mest vanlige unnskyldningene for fravær. Dette tar vi selvsagt på alvor og ber samtlige om å forholde seg til datoene SI-styret kommer med. I tillegg er giftemål noe som kan holdes utenfor SI-sesongen, samt det å få barn- forteller rekrutteringsansvarlig Gaute L. Melås. Ryktebørsen er enig, men samtidig viser befolkningsstatistikken på SSB at vi trenger flere folk. Giftemål derimot…


Madsen rev akillesen

Madsen dundret løs på egen pipe i forbindelse med oppussing av huset. Akillesen sa nei. Han måtte operere seg selv, og har det etter forholdene bra. Huset ryktes å være en SI-vinner verdig. Bortsett fra at Madsen ikke er i nærheten av å vinne SI. Men slapp av fans, All In går selvsagt All In, og Madsen stiller med bassen sin.


Dyr advokat gjør comeback.

Selverklært timepriskonge Fredrik Verling gjør comeback. Ryktebørsen har fått vite at trangen etter å klaske løs har blitt for tøff for advokaten som holder til i Oslo. Mannen med de seige benene kommer hjem til Skien for å befeste sin posisjon som bankett- og klaskekonge. SI-styret har gjentatte ganger sagt at de ikke ønsker å betale timepris for klaskingen, så da gjenstår det å se om Verling nynner «pro bono» eller sender en regning uten sjel etter gruppespill-exit.


SI19 tilrettelegger for barn under årets turnering

Styret anerkjenner alle barn som kommer på besøk, og ønsker derfor å legge til rette for en positiv opplevelse til tross for mor/fars tidlige exit i turnering. Ryktene skal ha det til at styret undersøker priser på hoppeslott, ringspill, tennisrackerter for nyfødte og annet moro. I tillegg skal de sørge for nok muffins og annet snop som kan holde humøret oppe blant de små.

Comments


bottom of page