top of page

Nyheter og sponsoravtaler

 

Det er med stor glede vi annonserer at SI har inngått samarbeid med Clarion Hotel Bryggeparken og racketspesialisten.no. En god smittefri seng og riktig utstyr vil være avgjørende for opplevelsen i Skien den 19.juni. Vi ber dere derfor lese dere gjennom hva som tilbys fra disse to. I tillegg minner vi om at en ny episode av vår prisbelønte podcast er sluppet. Restriksjoner eller ei, podcasten lever videre.

Clarion Hotel Bryggeparken

SI21 går av stabelen i en tid der smittevern og tilrettelegging vil være avgjørende for at spillere, men også arrangørene, kan ha en fin helg. Uten å vite hva slags restriksjoner som vil være gjeldende 18-20 juni, så er SI føre var og oppmuntrer alle spillere som trenger et trygt sted å bo til å benytte seg av tilbudet fra Clarion Hotel Bryggeparken. Det er holdt av 20 rom frem til 18.mai. Etter 18.mai vil det fortsatt være gjeldende priser, men det vil ikke være holdt av rom.

Priser er som følger:

Enkeltrom inkl. frokost 880 kroner per natt.

Dobbeltrom inkl. frokost 1080 kroner per natt.

Det vil være gratis avbestilling frem til ankomstdagen kl 1600. Reservasjon kan gjøres på telefon 35 91 21 02 eller mail til cc.bryggeparken@choice.no.

Henvis til referanse: 1090GR010869 eller Skien Invitational.

 
Racketspesialisten.no

Racketspesialisten er Norges ledende leverandør av tennisutstyr på nett, og ønsker å være SI sin offisielle utstyrsleverandør. Vi har allerede inngått en avtale om leveranse av et utall antall rør av typen Wilson Roland Garros Clay 1. For dere spillere så tilbys det 10 prosent avslag på alt av utstyr. Dere skriver inn koden: SKIEN10 når dere skal fullføre bestillingen.

Vårt eget kjære styremedlem og racketentusiast Gaute L. Melås forteller fra egen erfaring:

«Når jeg bestilte racketen som vinner SI21, opplevde jeg beslutningsvegring fordi utvalget var så enormt. Men ettersom racketspesialisten hadde såpass gode og grundige beskrivelser av hver og en racket så ble mitt valg enklere. Rask levering og gode priser, samt at de har monopol på markedet gjorde at jeg valgte dem.»

Sjekk ut deres hjemmeside her: www.racketspesialisten.no

Clarion Bryggeparken.png
Racketspesialisten.png
bottom of page