DU ER HERVED INVITERT TIL SKIEN INVITATIONAL 2022!

 

Turneringen blir i år arrangert lørdag 18. juni!

Vi ønsker med dette å invitere deg til Skien Invitational 2022.

 

Vi er forhåpentligvis endelig ferdig med korona og kan gjennomføre en ny fullverdig tennisturnering og bankett! I år tar vi sikte på å gjennomføre en vanlig SI med god tennis, håpløse 2. server og en fryktinngytende konsert med bankett!

Vår store hyllest (10-årsjubileet) av verdens største profesjonelle tennisturnering for amatører i Skien skal gjennomføres 2023! Derfor blir årets turnering en turnering i kjent stil uten kleskode, verken på tennisbanen eller på bankett. Dette kommer vi tilbake til neste år, så frykt ikke dersom du allerede har gått til innkjøp av det perfekte tennis outfitet i all white.

 

Vi vil komme med mer info om årets turnering fortløpende frem mot turneringstart.

 

Nedenfor følger generell informasjon om turneringen og hvordan man melder seg på. 

 

Vi gleder oss! 

 

- Å vinne er alt -

Generell info om turnering og påmelding

Arrangementet vil foregå på Skien Tennisklubbs grusbaner, samt kustgressbanene til Skien Fritidspark.

Turneringen er væravhengig, skulle det bli regn vil arrangementet bli flyttet innendørs i Porsgrunn tennishall (Kjølnes).

Etter finalene blir det bankett med en bedre middag og underholdning.

Hvordan melde seg på?

Årets invitasjoner er delt inn i tre kategorier.

Deltagerne som var med i 2020 får først anledning til å melde seg på fra 7. mars, og har en uke for påmelding før neste gruppe får sin invitasjon.

Andre invitasjonsrunde vil bestå av alle som meldte seg på SI 21. Fristen for denne puljen vil være 14. mars. Siste pulje vil bestå av gamle og nye spillere.

Det er førstemann til mølla! 

For offisielt å være påmeldt må du betale 500 kroner. Beløpet overføres til konto: 81014098976 (OBS! Nytt kontonummer) og overføringen MÅ merkes med deltagers fullstendige navn. 

For påmelding til kun bankett må du betale 450 kr. Merk overføringen med navn og tilknytning til turneringen. Vi oppfordrer alle deltagere til å ta med følge til banketten! 

Påmeldingen er bindende, noe som betyr at vi ikke har mulighet til å tilbakebetale beløpet hvis man må melde forfall.

Følg oss i sosiale medier!

Mer info om turneringen vil komme. Vi anbefaler deg å følge oss på skieninvitational.no, facebook, instagram og twitter for ikke å gå glipp av mer og mindre interessant informasjon. Vi skal sørge for at du ikke går glipp av viktig info også utenom disse kanalene, men følger du oss her er du garantert å få med deg det som teller.

Vi ser frem til å se deg på årets turnering!

Angående Covid-19 og smittevern: Turneringen vil kun bli gjennomført dersom gjeldende restriksjoner og anbefalinger fra helsemyndighetene tillater det.