top of page
DU ER HERVED INVITERT TIL SKIEN INVITATIONAL 2023!

Turneringen blir i år arrangert lørdag 24. juni.

Vi ønsker med dette å invitere deg til Skien Invitational sitt 10-års jubileum!

Verdens største profesjonelle tennisturnering for amatører i Grenland har allerede rukket å bli hele 12 år, men på grunn av Covid ble alt dessverre utsatt. Det er derfor med stor glede at vi endelig kan invitere til en etterlengtet og grandios feiring av vår alles kjære tennisturnering!

Dette skal bli en vanvittig feiring av tidenes tennisturning, og ikke minst en feiring av alle deltakerne som har gjort Skien Invitational til det siste tiårets største snakkis og definitive høydepunkt.

 

Årets jubileums-utgave blir en uforglemmelig turnering i kjent stil, men med noen viktige endringer for deg som deltager:

I år blir det samme kleskode som i Wimbledon: Alle spillere må spille i hvitt antrekk (sko er unntatt).

Banketten i år vil bli avholdt på ærverdige Festiviteten! For første gang i turneringens historie vil det bli arrangert en fullverdig bankett med et sinnssykt opplegg! Vi har derfor oppgradert kleskoden for banketten til kleskoden: Dress/pent.

 

Vi vil komme med mer info om årets turnering og bankett fortløpende frem mot turneringstart.

Nedenfor følger generell informasjon om turneringen og hvordan man melder seg på. 

 

Vi gleder oss! 

 

- Å vinne er alt -

Generell info om turnering og påmelding

Arrangementet vil foregå på Skien Tennisklubbs grusbaner, samt kustgressbanene til Skien Fritidspark.

Turneringen er væravhengig. Skulle det bli regn, vil arrangementet bli flyttet innendørs i Porsgrunn tennishall (Kjølnes).

Etter finalene blir det bankett med en bedre middag og underholdning i Karpes egne lekestue, Festiviteten!

Hvordan melde seg på?

Årets invitasjoner er delt inn i to kategorier.

Deltagerne som var med i 2022 får først anledning til å melde seg på fra 24. januar, og har en uke for påmelding før neste gruppe får sin invitasjon.

Andre invitasjonsrunde vil bestå av alle andre, dvs. tidligere og nye spillere. 

Det er førstemann til mølla! 

For offisielt å være påmeldt må du betale 650 kroner. Beløpet overføres til konto: 81014098976 (OBS! Nytt kontonummer) og overføringen MÅ merkes med deltagers fullstendige navn og t-skjortestørrelse!!!!!

For påmelding til kun bankett må du betale 500 kr. Merk overføringen med navn og tilknytning til turneringen. Vi oppfordrer alle deltagere til å ta med følge til banketten! 

Dersom du skulle være forhindret fra å spille tennis (gjelder også manglende vilje), vil det i år være en ekstraordinær jubileums-mulighet til å melde seg kun på banketten.

Påmeldingen er bindende, noe som betyr at vi ikke har mulighet til å tilbakebetale beløpet hvis man må melde forfall.

Følg oss i sosiale medier!

Mer info om turneringen vil komme. Vi anbefaler deg å følge oss på skieninvitational.no, facebook, instagram og twitter for ikke å gå glipp av mer og mindre interessant informasjon. Vi skal sørge for at du ikke går glipp av viktig info også utenom disse kanalene, men følger du oss her er du garantert å få med deg det som teller.

Vi ser frem til å se deg på årets jubileum!

bottom of page