DU ER HERVED INVITERT TIL SKIEN INVITATIONALS 10 ÅRS-JUBILEUM!

 

Turneringen blir i år arrangert lørdag 19. juni.

Vi ønsker med dette å invitere deg til Skien Invitational sitt 10-års jubileum!

 

Verdens største profesjonelle tennisturnering for amatører i Grenland fyller hele 10 år, og det skal feires! Vi hadde egentlige planer om en prematur jubileumsfeiring allerede i fjor, men vi måtte se oss nødt til å utsette det for å sikre en feiring jubilanten verdig. 

 

Dette skal bli en vanvittig feiring av vår kjære turnering, og ikke minst alle deltakerne som har gjort Skien Invitational til årets definitive høydepunkt. 

 

Årets utgave blir en uforglemmelig turnering som vil bli gjennomført i kjent stil, men med noen viktige endringer for deg som deltager:

 

I år blir det samme kleskode som i Wimbledon: Alle spillere må spille i hvitt antrekk (dette inkluderer ikke sko).

 

Banketten i år vil bli avholdt på ærverdige Parkbiografen! For første gang i turneringens historie vil det bli arrangert en fullverdig bankett med et sinnssykt opplegg! Vi har derfor oppgradert kleskoden for banketten til kleskoden: Dress/pent.

 

Vi vil komme med mer info om årets turnering fortløpende frem mot turneringstart.

 

Nedenfor følger generell informasjon om turneringen og hvordan man melder seg på. 

 

Vi gleder oss! 

 

- Å vinne er alt -

Generell info om turnering og påmelding

Arrangementet vil foregå på Skien Tennisklubbs grusbaner, samt kustgressbanene til Skien Fritidspark.

Turneringen er væravhengig, skulle det bli regn vil arrangementet bli flyttet innendørs i Porsgrunn tennishall (Kjølnes).

Etter finalene blir det bankett med en bedre middag og underholdning.

Hvordan takke ja til henvendelse?

Årets invitasjoner er delt inn i to kategorier.

Deltagerne som var med i 2020 får først anledning til å melde seg på fra 1. februar, og har en uke for påmelding før neste gruppe får sin invitasjon.

Andre invitasjonsrunde med gamle og nye spillere starter 8. februar.  

Det er «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder. 

For offisielt å være påmeldt må du betale 475 kroner. Beløpet overføres til konto: 81014098976 (OBS! Nytt kontonummer) og overføringen MÅ merkes med deltagers fullstendige navn. 

For påmelding til kun bankett må du betale 450 kr. Merk overføringen med navn og tilknytning til turneringen. Vi oppfordrer alle deltagere til å ta med følge til banketten! 

Påmeldingen er bindende, noe som betyr at vi ikke har mulighet til å tilbakebetale beløpet hvis man må melde forfall.

Følg oss i sosiale medier!

Mer info om turneringen vil komme. Vi anbefaler deg å følge oss på skieninvitational.no, facebook, instagram og twitter for ikke å gå glipp av mer og mindre interessant informasjon. Vi skal sørge for at du ikke går glipp av viktig info også utenom disse kanalene, men følger du oss her er du garantert å få med deg det som teller.

Vi ser frem til å se deg på årets turnering!

Angående Covid-19 og smittevern: Turneringen vil kun bli gjennomført dersom gjeldende restriksjoner og anbefalinger fra helsemyndighetene tillater det. Vi vil for øvrig gjennomføre turneringen i henhold til anbefaler og sikre at vi legger til rette for godt smittevern. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når det nærmer seg turnering. Inntil videre forholder vi oss optimistiske, og vi forventer at situasjonen i juni vil tillate at vi gjennomfører turneringen.