top of page

Turneringen arrangørene alltid har drømt om 

Endelig var været slik det skal være en lørdag i juni. Arrangørene har alltid drømt om sol, solbrenthet og god tennis. SI16 leverte på disse områdene. Dette ble en dag fylt med godt humør, god amatørtennis og en usedvanlig stille bankett. Det ryktes at årsaken til den seige starten på banketten var nettopp solens nådeløse kraft. 

"Du trenger ikke å være proff for å vinne dette"  Telemarksavisa 2016

Stine Storteig møter opp og vinner igjen

I kvinneklassen var det duket for et comeback av Stine Storteig. Vinneren fra 2014 skulle møte Cathrine Karlsen. Karlsen har tidligere vist seg å være en habil spiller med et voldsomt temperament. Stine Storteig trakk det lengste strået og kunne konstatere at hun mener alvor når hun først stiller. 

Forhåndsfavoritten innfridde så vidt 

I herrenes finale var det duket for et kraftig oppgjør med nykommeren og oddsfavoritten Martin Kihle Løberg og Bjørn Oscar Røste. Det ble en suser av en kamp, hvor det bølget frem og tilbake. Røste har deltatt tidligere i SI og opparbeidet seg gode erfaringer med å takle nervene, men når Røste velger å holde 2-serveballen i hånden mens han kjører 1-serve da får man det man gir... Ryktene skulle ha det til at Løberg kan sin tennis, og det viste seg å stemme. Løberg holdt roen, men begge leverte noen vekslinger som fikk stormende jubel. Løberg innfridde og kunne til slutt heve den berømte pokalen. Selv hevder Løberg at dette er noe av det største han har opplevd. SI.net velger å tro han på dette. 

bottom of page