top of page

Velkommen til SI21: Vi feirer jubileum på Parkbiografen

Oppdatert: 1. feb. 2021

Du leser riktig, SI21’s jubileumsfest blir på Parkbiografen. 10 år med amatørtennisturnering skal oppsummeres i lokaler verdig et jubileum midt i hjertet av Skien. I tillegg har husbandet ALL IN blitt enige om et comeback, og skal stå for kveldens allsang. Vi håper og tror at Parkbiografen, god mat, varierende underholdning og lange innholdsløse taler vil være verdig en slik feiring. Nye SI-minner skal skapes på spektakulært vis. 

Jubileumsåret 2021


Du tenker kanskje: Hvorfor har vi jubileum i 2021? SI startet jo i 2011, så SI2020 var vel den 10ende gangen vi hadde turnering? Så tenker du litt på hva som egentlig blir riktig, er det den 10ende gangen eller 10-årsdagen som er jubileum? Var det egentlig 2010 SI startet, hvordan passer 2021 inn i bildet, for de som kjemper for at 2010-versjonen av SI skal være tellende? Ikke tenk så mye! SI2021 er jubileum, uansett hvordan du vrir og vender på det. Men alle formaliteter betyr ingenting uten at du ønsker å være med! Hvordan du blir med skal vi fortelle deg her.


Påmelding til turnering og bankett 2021


Vi ønsker at alle som har vært en del av SI noensinne skal kunne en del av jubileumsfeiringen vår. Dette betyr at du er invitert til å delta, bidra og feire sammen med oss uavhengig av om du faktisk skal spille eller ikke. Banketten ønsker vi et utvidet SI-publikum på! Det sportslige oppsettet avhenger av hvor mange som melder seg på, men åpner for utvidet turnering fra normalt oppsett. Altså, ambisjonen vår er at alle som ønsker å delta, skal få delta. Tidligere deltakere har selvsagt prioritet, men er vi gode på å sette opp oppsett skal vi kunne få se noen nye fjes også i 2021, i ekte SI-ånd. Banketten avhenger kort og greit av Covid-19. Hvordan denne kommer til å se ut må vi planlegge i detalj når det nærmer seg. Men også her er ambisjonen å invitere flest mulig som er knyttet til turneringen. Parkbiografen har plass til dette, la oss håpe pandemien trekker seg tilbake og åpner for skikkelig festivitas igjen – det hadde vært moro.


Velkommen til SI21


Følg med på våre nettsider og facebooksider for all info. Påmelding kommer i januar 2021. Plutselig havner altså en invitasjon i innboksen din. Vår anbefaling: Hold allerede nå av 19. juni 2021, så slipper du å tenke deg om når invitasjonen kommer.


Comments


bottom of page