top of page

Sparker legeteam etter fjorårets "fadese"

Oppdatert: 10. mar. 2020

Les om at semifinalisten fra SI19 sparket fjorårets legeteam for å sikre seg seieren i årets SI og mye mer i ukens ferske ryktebørs.

 

Spennende år for Cathrine Karlsen

Cathrine Karlsen har store planer for 2020 etter at hun ble satt tilbake av et brukket håndledd i 2019. Et klart handikap, selvsagt, som hun likevel brydde seg lite om i og med at hun klinket til med en semifinale. Legene som anbefalte henne å ikke spille i frykt for at hånda aldri skulle bli bra igjen er sparket, og nytt og mer offensivt støtteapparat er på plass. Ryktebørsen ser på hennes inntreden i SI2020 med spenning og forventning om store ting.


Følger utviklingen tett

SI20 I fare for avlysning på grunn av Corona-viruset. I likhet med sammenliknbare arrangementer som Wimbledon og Rolland Garros følger arrangøren nøye utviklingen av denne potensielle epidemien. "Vi tar ingen sjanser. Vi ser spesielt på hvordan vi kan hindre smittefare, og tennis i så måte er en idrett med lav risiko på grunn av et nett skiller spillerne. Det er verre med All In-konserten, hvor man klumper sammen individer i allsang. Dette vil være katastrofalt hvis en smittebærer er tilstede" sier styreleder Øyvind Rackert Gonsholt til SI.no


Vanskelige prioriteringer for tidligere SI-vinner

Bjørn "Djoko" Røste har kjøpt seg hus og har pådratt seg noen skavanker i forbindelse med tunge løft og uvante arbeidsstillinger. Er i gang med opptrening for å komme opp til godt gammelt nivå, men sliter i tidsklemma mellom oppussing, jobb og FIFA-karrieremodus, i uprioritert rekkefølge.


Forbereder seg på omfattende analysearbeid etter SI20

Ruben Holt, kjent fra «Rubens Tipp og Tobakk» over flere år er tilbake i manesjen. Den tidligere semifinalisten skal gifte seg til sommeren og tar grep for å se bra ut på bryllupsbildene. «På SI blir det tatt så mye bilder av deg uten at du vet det, så ved å analysere hvordan jeg ser ut på de bildene vil jeg vite hvordan jeg ligger an med tanke på bryllupet. Det blir en god pekepinn og en viktig del av forberedelsene». Ryktebørsen ønsker Ruben til lykke med både tennis og bryllup!


Ønsker flere ben å stå på

Leif Christian Carlsen sliter med å prioritere tennisen mellom modelloppdragene om dagen. Etter en sommer på en poster utenfor Optiker Vestøl i Kragerø, med briller vi ikke er sikre på om han bruker til vanlig, i tillegg til hovedattraksjon på mannekeng på Arkaden Fashion Week, har forståelig nok ikke oppdragene latt vente på seg. «Greit å legge inn noen aksjer i flere bransjer hvis jeg ikke skulle bryte innenfor topp 100 på ATP-rankingen i løpet av få år», sier Carlsen i en kommentar til SI-nett.


Nytt favoritt-par?

Andre Brobakken kommer med spillende følge i årets turnering. Linda Irene Tveit er hans samboer og treningspartner og SI-deltaker for første gang. Ryktene sier at de har bosatt seg i Porsgrunn for å få så god tilgang til innendørs treningsfasiliteter på vinterstid som mulig, noe som trumfet det faktum at begge kommer fra Skien. Om det hjelper dem til seier får gjenstå å se, men forholdene ligger i alle fall ypperlig til rette for det tennisgale paret.


1 Comment


photo lab
photo lab
Nov 10, 2020

Du har valgt et godt bilde til bloggen din, men det er ingen grense for perfeksjon. Jeg vil gjerne gi deg bloggen min om fotografering og alt relatert til den. Jeg er sikker på at innholdet ditt vil bli enda bedre etter det. https://fixthephoto.com/blog/photography-tips/

Like
bottom of page