top of page

Skadepreget oppkjøring for favorittene. Les mer på ryktebørsen!


Røise er friskmeldt

Årets turnering er sterkt preget av skader. Ryktebørsen har imidlertid konkret kunnskap om at noen skader er oppspinn og nerver, mens andre rapporterte skader er reelle. Jonas Røise har blitt observert på tennisbanen en rekke ganger de siste uken til tross for at han selv satte ut et rykte om brudd i vristen. Rapportene skal ha det til at Jonas aldri har sett friskere ut, selv om han har truet med å møte opp til turnering med krykker.


Favoritt fortsatt favoritt med brukket hånd?

Cathrine Carlsen er en selvskreven favoritt, men skal ifølge sikre kilder ha brukket hånden. Heldigvis for alle som har satt enorme pengesummer på forhåndsfavoritten, skal tennisarmen være i god behold, men en brukket venstrearm kan gå kraftig utover Carlsens fryktede backhand. Til tross for at flere favoritter har meldt om usanne skader (les Røise og Løberg), skal Carlsens skade være høyst reell. Det må imidlertid legges til at Carlsen skal ha levert strålende tennis de siste treningene før turnering!


Løberg med en Røise-skade?

Det er tydelig at nervene er i høyspenn når ryktebørsen fylles med skaderapporter hos forhåndsfavorittene. Denne gangen er det Martin Løberg, tidligere champion, som har fått en ryggskade i forbindelse med oppkjøringen til turneringen. Skaden skal være såpass omfattende at Martin har hatt jevnlige besøk hos kiropraktor den siste uken. Om dette bare er en såkalt «Røise-skade» eller en reell skade er uvisst. Det eneste som er sikkert er at Martins kiropraktor tjener gode penger på dette – og at Løberg fortsatt er en selvskreven tittelutfordrer!


SI-podkast skaper debatt!

Norges største podcast innen «profesjonell tennisturnering for amatører»-kategorien har skapt debatter etter siste episode for sesongen. I denne episoden fikk publikum et sjeldent innblikk i styrets arbeid med å fordele kampene på de ulike banene, noe som har medført at styret har mottatt en rekke hatmeldinger fra ublide deltagere som drømmer om å få spille på Centre Court. Publikum har imidlertid respondert med jubel over nyheten om at oppgjøret mellom Høgblad og Solberg ikke blir flyttet fra Centre Court, selv om dette ble diskutert i gårsdagens episode. Styret har videre fastholdt beslutningen om at oppgjøret mellom Brobakken og Groa skal spilles på bane 8.

Comments


bottom of page