top of page

SI21 – Den som venter på noe godt..?

Vi alle krysser fingrene for at vi snart kan tre tilbake inn i våre dagligdagse og bekymringsfrie sfærer, langt vekk fra koronapandemiens kveldende grep. SI-styret har nettopp den samme følelsen, her vi sitter rett foran et trinn 1 av 4 på vei tilbake til normalen. Det er ingen tvil om at vi trenger oppløftende nyheter dersom vi skal gjennomføre SI21 slik vi har planlagt. 4 trinn i en trapp er ikke mye. 4 trinn i en koronapandemi er mye. Det kommer vi ikke utenom.


Etter påskens slutt kom våre kjære myndigheter med nye nyheter. En plan for gjenåpning uten datoer og frister er det vi nå har å forholde oss til. Planen kan tolkes optimistisk og pessimistisk og slutter et sted mellom forsommeren og høsten et sted. Vi i arrangørbransjen kan nok en gang intet annet enn å klø oss i hodet og avvente. Vaksinene finter oss til høyre og venstre annenhver dag.


Vi vet dere også venter på oppløftende nyheter. At dere venter på en sommer der en Skien Invitational er en selvfølge. Dessverre er ikke 2021 det, heller.

Styret i Skien Invitational sitter stille i båten enn så lenge. Vi har hatt styremøte og diskutert det ene og det andre scenarioet, men kommet frem til at det foreløpig er for tidlig å konkludere med noe som helst. Vi drømmer om 10-årsjubileum, men må kanskje ta til takke med det vi får lov til å gjøre.


Som i dag er helt umulig å si hva er.


Men til deg som SI-følger og/eller påmeldt deltaker i 2021: Du skal i alle fall vite at vi gjør det vi kan for å gi deg SI21, så får vi se i hvilket format det til slutt blir.


Vi kommer tilbake med nyheter så fort vi er nærmere fasit og håper dere alle har det bra der ute – og at dere tar vare på hverandre i tillegg til tennisformen.


Håper uansett vi sees i 2021, alle sammen.


For Skien Invitational

Styret

Comentarios


bottom of page