top of page

SI2020 nærmer seg med stormskritt

Oppdatert: 1. feb. 2021

Kjære SI-spiller og til alle våre følgere, da er vi kun en helg og noen arbeidsdager unna årets SI. Trekning er gjennomført og kampoppsett nærmer seg ferdigstilt. Detaljer faller på plass dag for dag og vi kan med trygghet si at vi er i rute. Håper du gleder deg!


I og med at det er et noe spesielt år vi er inne i, må både spillere og deltakere regne med noen forholdsregler og restriksjoner i forbindelse med årets turnering. Men innenfor gjeldende smittevernsregler planlegger vi full turnering med påfølgende bankett på Herkules Klubbhus på kvelden. Dermed er det bare å stålsette seg for en lang og innholdsrik dag sammen med vante SI-venner.


Vi vil komme tilbake til detaljer rundt det praktiske internt til alle spillerne i vår interne facebookgruppe til uka. Men til alle som skulle være interesserte; Det er nå bestemt vi kan ta i mot publikum og altså være opptil 200 mennesker på banene totalt. 200 blir vi nok ikke, men vi kan uansett skape den gode SI-stemningen rundt banene og kampene også i 2020.


Lykke til med forberedelsene, til både spillere og fans!


SI2020 - Å få lov til å spille er altComments


bottom of page