top of page

SI2020 blir en realitet – Vi ønsker velkommen til trekning live på Microsoft Teams den 28. mai!

Den aktive SI-følger har allerede fått med seg hovedbudskapet i denne artikkelen fordi du har lyttet til vår seneste podcast. Utrolig nok er det ikke alle som lytter til denne og det vil dermed være nødvendig med en tydelig nyhetsartikkel, noe vi prøver oss på her.


Det tydelige budskapet er; Skien Invitational blir en realitet også i 2020!


- Skien Tennisklubb er klare for å ta oss imot med nypreppede baner for sesongen

- Herkules IF har åpnet klubbhuset for SI atter en gang og vi skal dermed tilbake til gamle trakter med bankett i romslige og nyoppussede lokaler

- Mange av de tidligere restriksjonene for ballspill er løftet, deriblant den viktigste; ballen er nå fri!


Alt ligger dermed til rette for en flott turnering. Fremdeles gjenstår en del planlegging, noe SI-styret skal ha god kontroll på, men til neste milepæl trenger vi litt hjelp fra deg som deltaker. Neste uke, nærmere bestemt den 28. mai klokken 2030, kjører vi vår årlige trekning.


Denne gang blir dette sendt live på Microsoft Teams. Det blir en direktesending med snacks, funfacts, chat og selvsagt trekning av årets grupper. Det som er viktig for oss er at du gir oss beskjed dersom du ikke kan bli med på årets turnering! Gir du oss beskjed innen dagen før trekningen får vi muligheten til å enten rekruttere inn nye deltakere eller i det minste sørge for å gjennomføre det som blir den reelle trekningen av årets grupper, uten forfall og rokkeringer i oppsettet i etterkant.


Vi nevner det igjen: Vi har full forståelse for det dersom du ikke ønsker å delta i år. Bare si ifra, så får du refundert årets deltakeravgift. Det samme vil gjelde for deg dersom du skulle få symptomer og dermed må i karantene rett før turneringen, men det skal vi ikke ta på forskudd i denne omgang.


Datoene du da må forholde deg til er:

- Onsdag 27. mai – Frist for å si ifra dersom du ikke skal være med på SI2020

- Torsdag 28. mai – Trekning for SI2020, klokken 2030


Full info om det praktiske rundt trekningen og hvordan du blir med på sendingen kommer, men hold av tidspunktet!


NB: Skal du faktisk trene tennis i år?

Skien Tennisklubb er for øvrig i gang med årets sesong og har annonsert at det vil komme ny kode på kodelåsen! Hvis du ønsker å være medlem av Skien Tennisklubb i år og ha tilgang til banene, går du inn på denne linken og følger instruksjonene. Enklere å betale medlemskapet sitt enn noensinne! Men pass på å ikke trene for mye, selvsagt.


Er det andre ting? Ta kontakt!


Sportslig hilsen SI-styret


Comments


bottom of page