top of page

SI-styret gjør alt de kan for å få gjennomført årets turnering til oppsatt dato

Oppdatert: 1. feb. 2021

40 deltakere, samt et utall fans, medier og andre følgere, har ventet i spenning siden 12. mars på livstegn fra SI-styret om hva som skjer med årets turnering. Blir den utsatt, avlyst eller gjennomført på en annen måte enn vi er vant til?


Etter å ha gjennomført et elektronisk styremøte på Arbeidernes Dag 01. mai (slapp av, det var frivillig oppmøte for alle) har styret kommet til en enighet om hvordan vi skal forsøke å håndtere denne spesielle situasjonen. Dette velger vi herved å gå ut med i en samlet pressemelding.


Vår tydeligste beskjed er; Vi ønsker å gjennomføre årets turnering den 20. juni, som oppsatt.

Det er imidlertid noen viktige forbehold som må avklares før vi endelig kan gi beskjed om at årets Skien Invitational faktisk gjennomføres den 20. juni:


- Vi må være sikre på at banene på Skien Tennisklubb er klare for spill. Første dugnad på banene var 01. mai og det er en del arbeid som må gjøres for at disse banene blir klare. SI-styret skal bidra til dugnadene, og håper de som har mulighet også kan bidra til at tennisklubben har nok dugnadshjelp. Følg med på tennisklubbens facebooksider for neste dugnadsmulighet.

- Vi må være sikre på at Skien Fritidspark tillater at vi har et arrangement på deres område den 20. juni. Her er det en rekke større og mindre utfordringer vi er nødt til å avklare den neste uken.

- Sist, men ikke minst, må vi være sikre på at turneringen kan holdes innenfor helsemyndighetenes retningslinjer generelt, og Norges Tennisforbunds egne korona-retningslinjer spesielt.


De to første punktene skal vi kunne finne ut av den kommende uken, etter både Skien Tennisklubb og Skien Fritidspark har tatt stilling til regjeringens anbefalinger og retningslinjer fra pressekonferansen den 30. april. Informasjonen vi venter på for en endelig avklaring kommer fra Norges Tennisforbund rett etter 07. mai. Dette er datoen det er varslet oppdaterte retningslinjer for idretten og dens muligheter fremover – og Norges Tennisforbund må gi sine spesifikke retningslinjer ut fra dette.


Mange datoer å forholde seg til for alle som er opptatte av arrangement og aktivitet, men sånn er det blitt. Uansett hvordan dette lander er det viktig for oss å understreke:

- Alle deltakere som av en eller annen grunn ikke får deltatt, av hensyn til egen helse, andres helse eller andre praktiske hensyn, skal få deltakeravgiften sin refundert. NB: Har du ønsker om dette, ta kontakt med den personen i styret du har mottatt invitasjon fra.


SI-styret er samlet om at det fortsatt er spørsmål som må avklares før vi kan ta en endelig avgjørelse, men at sjansen for at vi faktisk kan gjennomføre Skien Invitational i et akseptabelt format og som et førsommerhøydepunkt for våre deltakere fortsatt er til stede. Vi ønsker derfor å arbeide for nettopp det, med nevnte forbehold i bakhodet.


SI-styret samles neste helg for en ny diskusjon, og vil holde dere oppdaterte!


I mellomtiden, et lite tilbakeblikk til SI 2019 i denne videoen.


- SI-styret

Comments


bottom of page