top of page

Seedingtrøbbel og vandalisert pokal!? Les deg opp på ryktebørsen!

Oppdatert: 1. feb. 2021


Regjerende Champion er skadet

Ryktebørsen har fått rapporter om at Jonas Røise skal være skadet. Til tross for at han har blitt observert i intensiv trening på tennisbanen, har Jonas selv satt ut et rykte om at han har pådratt seg et brudd i vristen. Nyheten, medfulgt av et bilde av krykker, ble sendt direkte til hans argeste rival, Martin Løberg. Røise har imidlertid forsikret både styret og fansen om at han stiller til årets SI!


Nybakt far med alternativt treningsopplegg

Kjetil Holm Høie og Maja Kise har som mange vet kopiert seg selv i form av en nyfødt sønn, som har fått det tennispassende navnet Kasper (uten c, dessverre). Dette har imidlertid ikke forhindret flaggskipet til team-Holm Høie fra å forberede seg til SI19. Kjetil har blitt jevnlig observert ved Frogner tennisanlegg, hvor han utfører sine fars-plikter samtidig som han får nødvendig passiv tennistrening.


Har regjerende mester ødelagt pokalen??

Ryktebørsen har fått rapportert om at Jonas Røise med overlegg har ødelagt turneringens ettertraktede trofe. Styret har enda ikke undersøkt skadene, men vil berolige publikum om at den ansvarlige (les Jonas Røise) vil bli stilt til ansvar for eventuelle skader som vil vise seg ved befaring. Det kan også bli aktuelt med represalier.


Etterlengtet debut kan bli amputert

Per Martin Aarhus Bakerød er allerede en kjent skikkelse i SI-sammenheng. Ettersom han endelig har nådd 20-årsgrensen er det ventet at han skal gjøre sin etterlengtede debut under årets turning. Inspektører på diverse byggeplasser i Skiens-området kan dessverre rapportere om at Per Martin skal ha skadet håndleddet da han trente på serve under arbeid på Skagerak Arena. Det ryktes at skaden ikke er omfattende nok til at han melder forfall, men den skal være mer enn alvorlig nok til å utgjøre en finfin unnskyldning for potensielt skuffende resultater. SI-styret ønsker god bedring!


Duket for nykommer som Champion!?

Det er lenge siden vi har hatt en nykommer som Champion. Etter hva ryktebørsen erfarer kan det være duket for nettopp det ved årets turnering. Det ryktes nemlig at nykommer Edith har lang fartstid som tennisspiller, og ifølge sikre kilder var hun blant sørøst-landets største tennistalenter i 12-årsalderen. Ryktebørsens utsendinger har også sett henne i jevnlig trening opp mot turneringen.


Christoffer Fleischer skaper forvirring

Martin Løberg gjorde store øyne da han oppdaget at han hadde fått Christoffer Fleischer i sin gruppe. Fleischer ble seedet som nr. 4 til gruppen, men flere har allerede ytret at det var en håpløs avgjørelse fra seedingansvarlig ettersom Fleischer holder et nivå som skal være langt over hva som kreves for å bli seedet som nr. 1. Ryktebørsen håper sportslig ansvarlig får med seg dette og setter Løberg vs. Fleischer opp på centre court da dette etter all sannsynlighet vil bli kampen som avgjøre turneringen på herresiden.


Seeding-rot på jentesiden

Mange har stilt spørsmålstegn ved årets seeding på jentesiden. Marianne har blitt seedet som nr. 1, uten at hun har spilt en finale. Ryktebørsen tok kontakt med seedingansvarlig (som fortsatt sitter i varetekt i Paris etter å ha trosset sikkerhetspersonellets insistering på å forlate Rolland Garros-området) for en uttalelse – «Vi har valgt Marianne som 1. seedet fordi hun har vist et skyhøyt sportslig nivå, men også fordi hun har en stor medieappeal. Sistnevnte vises særlig av at Skiens Fritidspark har gjort henne til maskot for sin tennissatsing og bruker hennes bilde hyppig i sin markedsføring. SI ser dette markedspotensialet og ønsker en bit av kaka.» Da er det opp til Marianne å bevise at hun er verdig plassen som 1. seedet, på bekostning av bl.a. Frida Larsen Melås som sjokkerte en hel tennisverden ved å ta seg helt til semifinalen ved fjorårets turnering.


Går Matias Lavik for Årets Playah?

Det har vært en kjensgjerning at hobbygangsteren fra Askøy har ambisjoner om å gjenoppta målsettingen om å bli stemt frem som Årets Playah. De fleste husker nok singletmannens iherdige innsats som banemann og motivator under tidligere turneringer. I år skal han etter ryktene ha trent enda mer på baneprepping, og han blir jevnlig observert på Frogner tennisanlegg hvor han børster og prepper baner for tilfeldige spillere for å toppe preppe formen inn mot årets SI-turnering.


Comments


bottom of page