top of page

Ryktebørs1 - SI 22

Oppdatert: 8. jun. 2022

Dramatikk i Skien Tennisklubb

Etter en formidabel innsats på årets dugnad tok styrelederen av Skien Tennisklubb hatten sin og gikk. Dette etter uoverensstemmelse med øvrige medlemmer om når nettene skulle monteres opp. SI.no vet ikke omfanget, og hvem som er blitt den nye lederen av klubben. Men vi konstaterer at banene ser fantastiske ut også i år, og er veldig takknemlige for at ildsjeler sørger for at medlemmer og andre kan oppleve tennisglede på Skien Tennisklubb sine grusbaner år etter år.


Hovedsponsor trekker seg ut

Etter knallharde forhandlinger med Sparebank 1 Telemark er det nå klart at de ikke lenger ønsker å bruke noen skarve midler av sitt rekordoverskudd på Skien Invitational. Begrunnelsen handlet i hovedsak om at de ønsker å sponse barn og unge samt at de er fylt opp med aktivitet den uken SI arrangeres i form av NM-veka og Telemarksveka. «Det er trist at Sb1 ikke forstår at et lite bidrag gjør en stor forskjell for oss i SI, samt at 10 års samarbeid blir avfeid da en ny sponsorsjef ønsker heller å spise kirsebær med prinsesse Martha Louise i Bø fremfor å se ekte amatørtennis på rødgrusen. Men vi respekterer det, og konstaterer at vi nå er ikategorien voksne fremfor barn og unge.» siteres en anonym kilde i SI-styret. Da gleder vi oss til å se 10-åringer konkurrere i 5 mil på rulleski i NM-veka i opptak på Tv2 Zebra.


Debutant mener alvor

Debutant Synne U. Høiseth ble ferdig med siste eksamen12.mai og har det ryddet kalenderen for å terpe tennis frem til SI 22. Hun har spilt fotball på høyt nivå, og det vites ikke om studenten har fått bruk for fotballkunnskapene hittil på tennisbanene. Synnes tidligere fotballtrener og SI-entusiast Brian Isaksen har visst allerede konstatert at hun kjemper om selve tittelen! Tunge forventninger å bære for Synne, vi ønsker lykke til med forberedelsene.

Truls HH og debutant skal gifte seg

Truls Holm Høie og debutant i SI-sammenheng Christiane T.Clarke skal gifte seg på sensommeren. SI.no anbefaler å ikke pådra seg blått øye, solbrenthet eller annet som kan ødelegge bildene på den store dagen. Gratulerer på forhånd og lykke til med forberedelsene til både det ene og det andre.


ALL IN er klare til å gå ALL IN

ALL IN skal spille opp til dans på SI After Party, og i år er de om mulig enda mer entusiastiske da pandemien har rammet kunstnere og musikere spesielt hardt. Etter år med bandøving via Teams er de endelig tilbake for å covre kjente låter fra Taylor Swift sitt fine album Exile. Frem med lighteren! Til tross for stille tider for bandet har de fått karret til segstatsstøtte på høyde med Kurt Nilsen. De måtte dog betale tilbake 5,6 millioner kroner tidligere i våres da byråkratene forvekslet bandet med eventbyrået til hele Norges Jan Fredrik Karlsen: ALL-IN.


Øyvind «Wounded Knee» Gonsholt kan ikke spille

Grunnet et kræka kne har Øyvind problemer med å stille til årets SI. «Dette er veldig kjipt for Øyvind, vi vet hvor mye han elsker idrett og aktivitet. Så vi krysser alt vi har for at opptreningen går riktig vei». Forteller et styremedlem til SI.no. Vi ønsker god bedring samt opptrening og satser på at drømmen om å entre rødgrusen fortsetter med all kraft.


Babyboom

Etter to år med pandemi og annerledes trening utenfor banene er det nå tydelig at det gror godt i rekkene blant SI-deltakerne. SI.no vet ikke hvor mange barn som har kommet til verden, men det er mange. Såpass mange at det ikke er lenge til posene rundt deltakernes øyne kan sammenliknes med den avdøde Tv2-høvdingen Kåre Valebrokk.


Påmeldingsbonanza?

Kilder i SI-styret kan fortelle om god respons vedrørende påmelding til årets SI. Det er også en venteliste med både nye og gamle deltakere. «Igjen konstaterer vi at det er et marked for amatørtennis i Skien, og vi anerkjenner at arenaen fungerer som en sosial så vel som en sportslig begivenhet. I tillegg har vi dratt litt ekstra på når det gjelder banketten. Det synes vi at alle fortjener etter at SI 21 måtte avlyses fordi myndighetene ønsket å bruke makt mot folket. Håpet er at en gigantisk skatt i form av strømregninger kan bidra til at helsetjenesten får overført litt mer penger fra nå av slik at vi unngår denne type inngripener i fremtiden». Forteller et digresjonsorientert styremedlem.


Ny bassist i ALL IN

All In rokerer, og henter en ny bassist. Madsen går over til å spille gitar. Bandet består nå av en trommeslager, to gitarister og en visstnok meget dreven bassist. I tillegg til to slitne groupies og en lydmann.

NM-veka i Skien 22-26-juni


SI 22 kickstarter NM-veka hvor Skien er en av destinasjonene. Fra 22.juni kan man bivåne i Skien følgende idretter: Aquabike, Boccia, Bryting, Rundbane båt, Dans, El-innebandy, Functional fitness, Gymnastikk og turn, Kajakkpolo, Luftsport, Motorsykkelsport, Orientering, Padling, Petanque, Radiostyrt motorsport, Rugby, Seiling, Skateboard, Skyting, Styrkeløft og Vektløfting. Det er hyggelig at Sparebank 1 Telemark støtter oppom kajakkpolo.


Regjerende mester på herresiden

Mangler. Andre Alvarez Brobakken glimrer med sitt fravær når vi leser påmeldingslisten. Jobb var den offisielle årsaken til at han ikke klarer å forsvare tittelen som han har hatt i 2 (!) år. Med andre ord, det er ingen tvil om at vi får en ny mester på herresiden i 2022. Vi håper Brobakken finner veien til rødgrusen neste år. I kvinneklassen stiller regjerende mester Marianne Brevig, og hun akter å forsvare den med alt hun har. Visstnok..


Sindre og Silje har fått nytt utstyr

Begge to har fått flotte rackerter i anledning gebursdag. Silje fylte 23 år i februar, og fikk da en feiende flott Babolat PURE DRIVE-rackert. Sindre fyller år i sommer, men fikk forskudd på gave allerede i mai. Han også en PURE DRIVE 2021. Begge rackertene er levert av fam. Hage som holder til på Åfoss. Da gjenstår det å se om det gir toppspinn 18.juni.

Comments


bottom of page