top of page

Ryktebørsen 2017

Oppdatert: 27. feb. 2020

23/6

Tre av de kvinnelige deltagerne i pulje 2 m. fl. kjører semiåpen turnering i hovedstaden as we speak! Forhåndsfavoritten Josefin har vunnet alle sine kamper, så tilskuerne er in for a treat på lørdag!!​23/6

Bekreftet: Autostrada sin premie til vinnerne er en valgfri Volvo i 24 timer. Hvis vinnerne IKKE velger XC90 skjønner ryktebørsen ingenting…


23/6

Storoppgjøret Lars Eivind Nitter Joranger vs Jørgen L. Tangen er blitt satt opp på bane 5 (kunstgress). Fansen er i sjokk over ledelsens beslutning og krever umiddelbar reaksjon som innebærer endring av oppsett. Ledelsen har uttalt at de skal se på saken og forhåpentligvis endre dette. Oversatt til: «Vi ække så gode på excel og optimalisering er et fremmedord.» Ryktebørsen har ansatt en lobbyist!

23/6

Nykommer Andre Brobakken erklærer seg selv som en halvfeit 30-åring fra Gulset. Ryktebørsen setter pris på ærlighet fra gutten som nå virkelig har fått favorittstempelet i trynet. Oddsen har steget til 1,02 ifølge Rubens tipp og tobakk.

23/6

Ryktene skal ha det til at årets blekke blir ålreit.

23/6

Førstereis Eirik Groa har virkelig fått fart på kommentarfeltet til SI sin facebookside. Det kan også leses at mannen har glutenallergi, vi får håpe Blind Dog tar dette til etterretning.

23/6

Ryktebørsen har fått nyss om at årets tennisballer er av typen Babolat French Open Edition. Det skal visstnok foreligge en avtale med XXL. Salgssjef Martin Berge Pedersen ønsker ikke å kommentere om dette stemmer.

22/6

Breaking news: Erling Ravnanger og Åne Johannessen har trukket seg pga diverse årsaker. Eirik Groa fyller for Åne Johannessen, mens Andre Brobakken tar over for Ravnanger. Groa stiller visstnok med en trerackert. Brobakken er visst en meget meget meget meget habil spiller som Rubens tipp og tobakk nå har satt til 1,01 i vinnerodds. Han har gjentatte ganger mast om å bli med, og han skal nå endelig bevise at han ikke er så god som ledelsen frykter.

20/6

Hvor er Christian Madsen? Gutten med de varierte talentene har ikke blitt observert på tennisbanene i år. Er dette en fallitterklæring spør ryktebørsen? Det ryktes at jobb, kjæreste, band, jobb og jobb er årsakene til at tennis blir prioritert deretter.

20/6

Etter siste episode av SI-podcast ble sluppet sent mandag kveld, har det stormet rundt spillerne. Matias Lavik ble kategorisert som en dark horse, og fikk umiddelbart press på seg. Hans respons var å planlegge tennisøkter i all offentlighet på sosiale medier, hvor han mente han hadde ca tre dager på seg til å lære tennis. Det hjelper kanskje ikke på nervene til Mr. Lavik at Tv2 har meldt sin ankomst for å bivåne det hele?

20/6

Nevnte Tv2 er i Telemark i forbindelse med filming av den såkalte Telemarksveka. Til alles forundring mente Telemarksvekas ledelse at Skien Invitational er ideell til å representere det flotte fylket, og er derfor plukket ut til å bli filmet den 24.juni. Ryktene skal ha det til at de planlegger å filme finalene. Men dette er ubekreftet. Representanter fra SI-styret reiser til Bø onsdag 21.juni for å delta på Kick-off til selve Telemarksveka.

20/6

Ryktene skal ha det til at Autostrada ønsker å bidra med en rask premie i år. Vinnerne får låne en Volvo V60 Polestar Edition en valgfri helg. Dette er en hissigpropp av en bil med 0-100 km/t på 4,5 sekunder. Den har 362 hestekrefter og omtales som «Norges raskeste Volvo».

20/6

Bjørn Oscar Røste blir forbannet hvis noen jubler for poeng etter «upresset feil» fra motstander. «Hører ikke hjemme i en sport tuftet på gentlemen`s agreement» var hans syrlige uttalelse.

20/6

Bergens-trioen Frida Melås, Jørgen Tangen og Lars Eivind Nitter sitter regnfast i Bergen med tanke på utendørsaktivitet. Utendørsaktivitet her ment som tennis. Dette gjør dem tvunget til å spille innendørs til en pris på 300 kr timen. Noe som vil påvirke antall timer, men også lommeboken. Dette kan få katastrofale følger for forberedelsene til årets tennisfest med mindre regnguden viser dem nåde de siste dagene.

20/6

Husbandet All In lover minst en låt av Taylor Swift også i år. Da Spotify slapp nyheten om at alle sangene til Swift nå er tilgjengelig på deres streaming-plattform var det en lettet og begeistret gjeng som møtte på bandøving. «Endelig kan jeg kutte ut Tidal» var Madsens konklusjon.

20/6

Ryktebørsen har ikke fått bekreftet om Gaute L. Melås og Ida Karine Aarhus Bakerød stiller i Fila-kostymet sitt i år.

20/6

Øyvind Rackert Gonsholt har tatt seg vann over hodet. Gutten med de mange jern (i ilden) har undervurdert hvor tidkrevende det er å legge nytt kunstgress. Han sitter i styret til Herkules fotball og er derfor pliktig til å organisere samt bidra fysisk på diverse dugnader. Enten det er Herkules cup eller kunstgress så må gutten trå til. Dette har medført til at han må prioritere bort tennisen og stiller følgelig svært svakt til årets SI. «Tida flyr» - var hans presise kommentar til situasjonen. Siste nytt er at han spilte relativt labert bort mot Skarphedin som endte til slutt med et 9-2 tap. I tillegg er det ny kamp for Øyvind fredag 23.juni borte mot Ulefoss. Vi ønsker Øyvind og Herkules lykke til med kampen, og lyser fred over hans tennisminne. Måtte han få hvile til neste år.


26/5

Fra våre kontakter i Porsgrunn Tennisklubb har ryktebørsen fått innside-info om fire av årets deltakere som har deltatt på såkalt «Lunsjtennis» rundt, ja du gjettet det, lunsjtider på hverdager gjennom våren. Turnusjobbing har sine klare fordeler, tydeligvis! Om "doperne" (det vi kaller folk som trener for mye) Torkild, Cathrine, Dag Ole og Magnus har fått mest ut av lunsjen eller tennisen, det kan ikke ryktebørsen svare på.


26/5

I forbindelse med 17. mai har fjorårets runner-up hos herrene, Bjørn Røste, dratt til tennissportens hjemland (nei, ikke til brittene) Sverige og hans personlige tennishabitat i Skåneland. Her sies det at han bruker lange dager på å bytte mellom de svenske grusbanene og sommerstedets pool. Svømmebassenget skal visstnok snart være halvfullt av avvasket rødgrus allerede (idet vi skriver 18. mai).


26/5

Norges raskeste Volvo til rødgrusen? Autostrada Jordkjend er ny sponsor for året for Skien Invitational. Detaljene i avtalen er ennå ikke 100% spikret, men ryktene sier at et av punktene som skaper høyest temperatur er om det blir mulighet for å stille ut en «Super-Volvo» på området i år.. Hvem som stiller dette kravet? Umulig å svare på.


26/5

SIs speider ble vitne til en merkverdig treningsøkt bestående av Kjetil Holm Høie og Axel Prebensen. Kjetil har den siste tiden fått for vane å utfordre potensielle tenniskonkurrenter til løpsduell etter et par styrkedrikker. Sis speider kan melde at Axel gikk seirende ut av duellen, mens Kjetil på sin side kunne vise til markante krigsarr. - Hatere skal ha det til at denne hendelsen fant sted for et år siden.


26/5

Axel Prebensen har innsett at de siste års plasseringer har vært for dårlig. Nå har han tatt et par kostbare grep. Det går rykter om at Prebensen har kjøpt seg eiendom med en tilhørende tennisbane. Leiligheten befinner seg i Oslo, bare et drop-shot fra ring 2. Prisen er fortsatt hemmelig, men det skal dreie seg om et betydelig millionbeløp.


26/5

Både Kristoffer Skådel og Aleksander Oldrup Jensen gjør et etterlengtet comeback i årets SI. Oldrup, som fortsatt er mindre kjent enn sin yngre bror, skal ha tilbrakt året i terapi for å få kontroll over aggresjonen. Rykter skal ha det til at Oldrup måtte fremvise attest for gjennomført terapi for å kunne melde seg på turneringen. Han fikk avslag, men anken er fortsatt under behandling. Skådel er fortsatt mer opptatt av flexing på Olavsberget, så vi forventer ikke de store fremskrittene på tennisbanen!


26/5

Sessions store sønn, Andreas Eide, har store planer om fremgang på tennisbanen. Treningen starter riktig nok ikke før ETTER årets turnering. Kilder ryktebørsen har vært i kontakt med mener Eide vil begynne på nybegynner-kurs og melde seg inn i tennisklubb når støvet fra årets finaler har lagt seg. Årsaken til den premature planleggingen av SI 2018 er ikke kjent, men det spekuleres i at Andreas ”Slice” Eide har evner som gjør at han allerede nå vet resultatet av SI 17…


26/5

Svensken gjør comeback! Ryktebørsen har plukket opp at Josefin har kalkulert sitt tenniscomeback til årets Skien Invitational 24. juni. Josefin var sist registrert deltager i Skien Invitational i 2012 - men meldte forfall i siste liten. Hold dere fast i rackerten - dette kan muligens kanskje bli tidenes comeback! 26/5

Kristine «backhand» Aasland har meldt seg inn i Fagerheimen Tennisklubb i Oslo. Dette sammen med flere store Skien Invitational- profiler. Vil tenniskollektivet «Fagerheimen» gjøre det stort i år mon tro? 26/5

Caps + Skien Invitational = <3 Flere av tidligere deltagere har kjøpt seg caps med Skien Invitationals logo på. Ryktebørsen har fått vite at de kule capsene kan kjøpes på LOKK i Oslo. 26/5

Maja har vært tidlig ute med å spisse tennisformen i år. Ryktet sier at Maja og en annen SI17 deltager ble ganske solbrente mens de klaska old school på asfaltbanen.


26/5

«Revisor-Lei» debuterer på flere plan i år. Debutant Lars Eivind (Revisor) Nitter debuterer på rødgrusen i år. Men ryktene fra Bergen skal ha det til at han også debuterer i form av utvidet ansvar fra oktober. Om nervene vedrørende det utvidede ansvaret, eller det faktum at hans 2.serve også er hans 1.serve gjenstår å se om har en effekt den 24.juni.


26/5

Frida Larsen Melås har begynt å jobbe i Skandiabanken. «Jeg tar imot spørsmål om refinansiering av boliglån eller forbrukslån mellom kl 2100-2200 på banketten» var hennes korte men meget presise pressemelding i forbindelse med Linkedin-slippet uken som var.
Comments


bottom of page