top of page

Ryktebørsen 2012

6/7: Tapte for kvinnelig Champion og B-sluttspillvinner

Flere av deltagerne fra årets turnering benyttet igår kveld anledningen til å spille tennis i det flotte juliværet. Fra Center court på Skien Tennisklubb sier rapportene at resultatene svingte voldsomt, men årets Champion, Gaute Melås Larsen måtte gi tapt for både Ida Aarhus Bakerød og Alexander Oldrup Jensen. Disse vant henholdsvis Kvinnefinalen og B-sluttspillet.

22/6: Flere spillere sliter med skader

Av det ryktebørsen har fått snappet opp kun 1 dag før turnering sliter både Magnus Hansen og Bjørn "Djokovic" med skader i bena. Skade tiltross, Hansen skal hinkende ha klart å slå en av favorittene, Øyvind Gonsholt, i en treningskamp. Også i senioravdelingen er det skader å rapportere. Hans Kristian Larsen og Ole Martin Bakerød sliter fremdeles med skader i armene etter fjorårets turnering, noe som er alvorlig!


22/6: Valget ble Head

Roald Vestøl gikk for første gang til innkjøp av en tennisrackert igår. Det kun 1 dag før turneringen. Valget falt på Head, så da gjenstår det å se om Head blir årets vinnerrackert.


20/6: Skien Invitational 2012s offisielle sang

Årets offesielle SI låt er Martin Solveigs "The night out". Vi gleder oss til å høre denne MANGE ganger under turneringen.


20/6: Sliter med skade

Ida Aarhus Bakerød sliter med en forstuet ankel tett opp mot mesterskapet. Av det ryktebørsen skal Bakerød pådratt seg skaden under et treukers opphold i United States and America. Etter planen skal Ida være friskmeldt til turneringen. Senest Onsdag ble hun observert trene på Skien Tennisklubb, godt bandasjert vell og merke!

18/6: Blir sponset i SI12

Ryktebørsen skal ikveld ha fått vite at Roald Vestøl vil bli sponset av malefirmaet "kreativ maling" under SkienInvitational. Vestøl driver selv firmaet som nå skal sponse nykommeren med klær. Ryktebørsen sitter også med informasjon om at Vestøl fremdeles ikke har sin egen rackert, uten at det satte noen stopper for sponsoren fra å ha trua på en vellykket turnering.


17/6: Ute og roet nervene 1 uke før turnering

Den eminente trioen Gaute, Sindre og Stian slappet av på pub i Bergen kun èn uke før turnering. Øl og shot ble drukket og stemningen var visst svært god.

- De skålte, lo og sang gjennom store deler av kvelden. De var lite interessert i snakke med andre og de snakket høyt om seier i turneringen, forteller et vitne som SI har vært i kontakt med.

17/6: Fullstendig krise i Team Sindrini

Under første treningsøkt på Skien Tennisklubb sine grusbaner så røk strengene på den nyinnkjøpte Slazenger-rackerten til regjerende mester. - Det var under en smash på direkten at Sindre tok litt hardt i og strengene røk. Men jeg kan fortelle at ballen gikk knallhardt i hjørnet slik at det ikke var helt bortkastet. Vi forholder oss rolig til situasjonen og jobber med å få tak nye strenger til rackerten, forteller presseansvarlig Frida Melås.


16/6: Inngått avtale om treningsleir

Ryktebørsen har fått snappet opp at Gaute L.Melås og den regjerende mester, Sindre L.Melås, har inngått en avtale om en felles treningsleir den siste uken før det braker løs i SkienInvitational. Ryktebørsen har ikke fått bekreftet hvor treningsleiren skal finne sted, men vet at begge ønsker at torsdagens trening holdes for lukkede dører, uten presse tilstede, slik de får lov til de øvrige dagene. Avtalen ble gjort ute i Bergen sentrum, over noen shot Jeger til kun 19 kroner!


16/6: Stiller med den teknisk beste rackerten

I seniorklassen har ryktebørsen fått vite at selveste Jim Melås skal spille med samme rackert som Rafael Nadal. Ryktebørsen har også fått vite at Babolat Aeropro drive GT Rackerten ikke ble anbefalt til en annen deltager i SI, da denne visstnok skal være blant de mest tekniske rackertene å spillemed.


15/6 To nye deltagere klare for SkienInvitational

Etter at Arild Gonsholt måtte melde forfall på grunn av skade, har Herkules veteranen Ivar Holand fått plass i seniorklassen. Også i kvinneklassen er det kommet til en ny deltager, etter at det hadde oppstått noen missforståelser i påmeldingsfasen. Josefin Bengtsson er derimot klar som ny deltager i gruppe 1. SkienInvitational ønsker begge lykke til!


15/6: Ansatt personlig trener

Bjørn Djokovic skal ha ansatt egen personlig trener like før mesterskapet. Det er ei jente, som ryktebørsen har fått vite er dritgod. Dette blir farlig, mye gode tips i tillegg til at Djokovic jobber hardt for å imponere denne jenta!


11/6: Vant overlegent i oppkjøringskamp

Ryktebørsen har fått vite at Per Otto Østenstad og Jørgen Paulsen har hatt en oppkjøringskamp før turneringen, der førstnevnte vant 3-0 i sett, med sifrene 6-0, 6-0, 6-0. Sjokk for noen, Per Otto er bekymret for å ha bommet med toppformen. Hvem vet hvor lenge han kan opprettholde den..

.

10/6: Følger Roddicks formkurve

Etter å ha tatt turen over til glamorøse USA har fansen stilt enorme forventninger til Daniel Rørviks prestasjoner ved årets turnering. Daniel har nå ankommet Norge og har startet den knallharde oppkjøringen til turneringen. Rapporteres om jevnlige treninger med Høgblad, Guro, Kristine og Marianne. Det spekuleres i om Daniels påståtte formsvakhet har sammenhenger med Roddicks tilsvarende formkurve!

10/6: Demper forventningene

DaniPandiani ber fansen ikke forvente for mye.


6/6: Første deltager har meldt forfall

Arild Gonsholt er første deltager som har meldt forfall til årets turnering. Det var igår under en tennistrening, i oppkjøringen til Si2012, at Gonsholt røk akilleshælen. Dermed er dessverre senioravdelingen en attraksjon fattigere. Skien Invitational ønsker god bedring, og ser frem til å se Arild i aksjon under Skien Invitational 2013!


5/6: Regjerende mester vraker Wilson

Det går rykter om at regjerende mester har gått til innkjøp av en ny rackert. Det rådet visst panikk innad i Team Sindrini da mesteren aldri klarte å få godfølelsen med sin Wilson-rackert og slo til da han fikk muligheten til å kjøpe en brukt Slazenger Pro rackert. Pris og rackertdetaljer ville teamet imidlertid ikke ut med. - Rackerten skal nå testes og bli en del av identiteten til mesteren. Vi tror dette var et smart trekk og vil forsterke favorittstempelet ytterligere, var kommentaren fra teamet.


5/6: Hektet i underlaget og falt stygt!

Ryktebørsen skal ha fått vite at en av årets deltagere i disse dager er jevnlig på Skien fritidspark og trener på serve foran årets turnering. Ved serve posisjonene er kunstdekke noe slitt, noe som medførte at spilleren hektet foten sin i underlaget på sin ene serve. Resultatet ble et stygt fall og brannsår. Heldigvis var ikke skaden alvorlig, og spilleren vil bli klar for turneringen.


29/5: Signerte Zambisk sponsoravtale

Per Otto Østenstad har signert sin første sponsoravtale som tennisspiller. Ryktebørsen har fått vite at det er snakk om en klesavtale. Kvinnen, som poserer med selveste Østenstad selv på bildet under, skal sy antrekket som er skreddersyd for SkienInvitational. Ifølge Per Otto er det snakk om en modifisert utgave av et tradisjonelt Zambisk festantrekk, hvor buksene er kuttet til en litt kort shorts.

29/5: Lokker med gratis pils

Ryktebørsen kan nå bekrefte at Team Sindrini, offisielt, har gått ut å lovet gratis pils til de 12 første fremmøte som kommer for å heie på den regjerende mesteren. Teamet vil også gi bort 20 kroner for hver pils som deles ut til deres samarbeidspartner UNICEF. Så da er det førstemann til mølla!!!


28/5: Deltok på juss-turnering

"Egenmeldt storfavoritt Gaute L. Melås og hans kuede venn Kjetil Holm Høie deltok nylig i en tennisturnering for jusstudenter på UIB. Begge røk ut tidlig i turneringen. Til tross for tap så tok de med seg erfaring og nyttige tips som kan være avgjørende 23.juni."

28/5: Sover med tennissko

"Eirik Jervidalo aka "Jervis" har investert i noen hypermoderne Nike tennissko som skal løfte prestasjonene til nye høyder. Ryktene skal ha det til at skoene er såpass viktige for ham at han sover med skoene på (!) om natten til samboerens store fortvilelse. - Det er viktig at skoene føler seg elsket av sin eier - er den korte kommentaren til Jervis.


28/5: Fallulykke kan sette deltager ut av spill

"Hans Kong Kristian har vært utsatt for en liten fallulykke. Hvordan dette skjedde sier ryktene ingenting om. Han sliter med skrubbsår på hendene og mulig ribbeinsbrudd. - Jeg har ikke tid til å reise ned til Østen for rehabilitering så jeg må sette min lit til at kroppen min klarer å håndtere skadene selv i tide til turneringen"

28/5: Utstyret på plass

"Team Sindrini har nylig fått utstyret fra Norges Tennisforbund og Unicef. Ryktene vil ha det til at teamet nå planlegger en treningsleir uken før turneringen hvor utstyret skal testes. Teamet skal også ha planer om å bruke plaggene ofte i Skien by for promotering. - Endelig er avtalen i havn og teamet en realitet! Dette er en flott gest av tennisforbundet og vi er svært stolte over å kunne promotere Unicef under turneringen. - het det i en pressemelding fra Team Sinidrini"


28/5: Trøbbel i Øyvind-leiren!

Øyvind "Rackert" Gonsholt må visst forsvare masteroppgaven sin dagen før turnering. Dette kan slå inn negativt for Øyvind hvis han ikke får slappet av dagene før 23 juni. Det kan også slå inn positivt hvis det skulle vise seg å gå riktig bra. Det er med andre ord umulig å forutse effekten av dette! - er ekspertkommentatorens presise analyse av dette ryktet."


23/5: Nytt team klart for SI12!

Nok et team er avslørt! Wikileaks har fått fatt på noen dokumenter som kan avsløre at Team-Holm Høie har fått tak i en masør og altmuligmann. Tennisesset Kjetil Holm Høie skal ha ansatt sin egen bror for å bistå med diverse gjøremål under turneringen. Det ryktes at vedkommende behersker opp til flere typer massasjeteknikker. Kjetil skal kjempe i gruppe 1 om videre spill i turneringen, og det er ikke til å legge skjul på at dette er den vanskeligste gruppen i turneringen!


15/5: I harnisk etter famøs uttalelse

Det går rykter om at deltaker i senioravdelingen pluss sponsor for SI 12 Jim Melås er i harnisk etter at Gaute L. Melås kom med den famøse uttalelsen om at Jim ikke ville vinne SI 12. "Det er ganske utrolig å dømme meg nord og ned FØR turneringen har begynt. Jeg har fått flotte tennisklær til min gebursdag og det mener jeg vil styrke mine sjanser betydelig. Jeg lurer på om jeg skal finne et smutthull i arveloven som gjør Gaute arveløs!!"


15/5: Debutant til innkjøp av utstyr

Debutant på turneringen og tennis som sport forøvrig, Glenn Jørgensen, har gått til innkjøp av tennisrackert. Merket han har valgt vites ikke, men som han selv sa det: NÅ SKAL DET TRENES!

15/5: Kalde føtter etter trekningen

Kjetil Gundersen har fått kalde føtter og etter trekningen gikk det opp et lys for ham om at han må visst også trene før turneringen, ikke bare nyte hyllest fra ekspertkommentatorer.

15/5: Vil vinne afterpartyet!

Den eksterne personen som trakk gruppene, Mona, lanserer seg selv som vinner av afterpartyet på Burlington Arms. Hun var i overkant begeistret over nivået utseendetmessig av de mannlige deltakerne. Ryktene vil ha det til at hun håper mange stiller hun spørsmål angående trekningen under festen.14/5 Ny samarbeidsavtale

Skien Invitational kan nå melde om at det Danske flyselskapet DAT, nå er en offisiel samarbeidspartner. Kontakter mellom dem skal ha pågått over en lengre periode.


12/5: Trening avbrutt av snø

Ryktebørsen skal i kjent "News of the world"-stil ha fått tilgang til noen eksklusive mobilbilder fra Stian Strøms tlf. I frustrasjon over å ha sett hvem som ble gruppemotstandere bar det rett til treningsfeltet etter kveldens eksklusive trekning. Av det ryktebørsen kjenner til ble den treningen avbrutt etter kun 35min grunnet store snøbyger som kom over Bodø. - Favorittstempelet i gruppa ligger helt klart på Jonas, Adrian og Glenn nå, var Stians korte kommentar.


11/5: Ny senior påmeldt

Den legendariske tidligere formann i Herkules Fotball og gammel fotballstorhet fra Borgestad, Arild Gonsholt, har meldt seg på turneringen.


10/5: Spilte tennis med Zambias landslagstrener

En av styremedlemmene i SI mottok igår denne meldingen fra Afrika: "Sto og klæska litt til tennisballer med den Zambiske landslagstreneren idag...Er i rute før SI 2012". Meldingen kom fra Per O.Østenstad.


8/5: Ny tv2ekspert?

Ryktebørsen skal ha fått informasjon om at Axel Waage Prebensen blir vurdert til en ny stilling i "ekspert"studio til tv2s Premier League sendinger. Det etter innsendt twitterspørsmål som tok pusten fra både programleder Jon Hartvig Børrestad og Morten Langli.


7/5: Arenaen oppfyller SIs krav

En representant av styret, som forøvrig vil være anonym har vært på rekognoseringstur ved Skiens tennisklubb sine grusbaner og melder om friske og flotte grusbaner. "Dette ser meget lovende ut. Grusbanene ser feiende flotte ut. Deltakerne vil få fantastisk fine forhold når de skal spille 23 juni. Hvert eneste røde sandkorn er i perfrekt stand og oppfyller SI sine krav for turnering."


7/5: Jakter band-navn før den store sommerfesten!

Den eminente trion Madsen, Gonsholt og Madsen som skal spille opp til dans og moro på Afterpartyet har visst interne uenigheter om hva bandet de har dannet skal hete. Navn som Queens of Pee On, Pytt i Panne, Ri Anna, John Blowey er nevnt uten at trioen selv vil bekrefte dette. "Vi håper på at de har et navn klart før de skal entre scenen 23 juni. Bandet må da for pokker ha et navn! Hva i huleste skal vi introdusere de som hvis de ikke har et navn? "Kjært band har intet navn???" - er arrangørens ironiske svar angående dette.

7/5: Sikker på seier

Det går rykter om at Stian Strøm nekter å sette status som "deltar" på eventen for Afterpartyet på Burlington Arms. Begrunnelsen fra Strøm er at han må sette av tid til presse og signeringsrunde etter seier i SI 12. Det er derfor uskkert, ifølge han, om han har anledning til å delta på festen. Han er visst såpass skråsikker på seier at han nå har begynt å finpusse autografen sin.


2/5: SI avslørte hemmelig trening

Etter flere uker har ryktene kommet frem om at en tennis-jentetrening skal ha blitt avviklet i påsken. Treningen bestod av nykommerene i jenteklassen, og ble forsøkt holdt hemmelig grunnet ønsket overraskelsesmoment.


Etter mye research har SI nå fått bekreftet at treningen ble holdt. Nivået skal ha vært varierende, men overraskende godt for jenter som ikke har spilt mye fra før, sier SIs kilde.

2/5: Holdt unna i cupen!

Gvarv, med selveste Øyvind Gonsholt i spissen, holdt unna for Odd Grenland i cupens 1.runde. Ettersom kampen var satt opp på oddsen hadde flere av SI deltagere satsett sine siste 50-øringer på at Gvarv skulle holde unna med å tape maks 0-4. Å det gjorde de, 0-4 ble resultatet på Gvarv stadion, dermed ble det sårt tiltrengte kroner til studentkassa(for de som unngikk og tippe lfc-fulham på lappen også)!


1/5: Husket på SIpåmelding i påvirket tilstand

En av årets deltagere i Skien Invitational skal i påvirket tilstand ha kommet på at deadline for å bli påmeldt til årets turnering var minutter unna. Dermed bar det inn i nettbanken for å betale påmeldingsgebyret, noe som resulterte i at spilleren betalte 3x mer enn hva man egentlig trengte. SI jobber for tiden med å tilbakebetale beløpet, og syntes det er ærerikt å vite at deltagerne også tenker på oss i påvirket tilstand.


1/5: Tar pause for å spille Cupkamp!

Ryktebørsen kan meddele at Øyvind Gonsholt tar en midlertidig pause fra alt tennisoppstyret. Han skal visstnok roe ned nervene med å spille fotballkamp for Gvarv mot Odd Grenland i cupens første runde. Om dette er en nøye planlagt strategi for å komme seg unna et evt favorittstempel foran årets turnering vites ikke. Skien Invitational ønsker uansett lykke til. Kampen går forøvrig på Gvarv stadion kl 18:00 ikveld(1.mai), og den er også å finne på oddsen!!


28/4: Krise i Gaute-leieren! Etter skarverennet står forhåndsfavoritt Gaute Melås igjen med en idrettsskade i fjes-regionen. Om skaden vil gi utslag på tennisbanen gjenstår å se. Det ryktes at han vil støtte Brage Snartlands søknad om å skyggelegge Centre Court for å redusere sitt handikapp! Bilde: Gaute Larsen Melås Foto: Ukjent?24/4: Deltager danner team?

Rykter går om at Stian Strøm ble svært provosert over etableringen av Team Sindrini. Han har visstnok tatt affære og satt sammen et apparat under navnet TEAM STRØM? Han er visst også i samtaler om personlige sponsorer som kan hjelpe ham til å vinne SI 12. Til tross for tidlig exit i 2011 så skal han ha begynt på lavkarbo + dype samtaler med Trine Grung samt lese engleboken til Martha Louise som tiltak for å være best mulig forberedt til årets turnering. "Ingen kommentar" - var det presise svaret SI`s utsendte fikk da Strøm ble konfrontert om ryktene.

23/4: Gikk Skarverennet

Fra vår utpåst ved Hallingskarvet har ryktebørsen blitt opplyst om at Gaute, Sindre og Jim Melås ble oppservert lørdag, traske i ski over fjellet, med 12 000 andre. Om dette er en hemmelig oppladningsstrategi i henhold til årets turnering vites ikke.

15/4: På hemmelig rehabiliteringstur til det fjerne Østen Det verserer rykter om at Hans Kong Kristian har vraket Madsens medisinske kompetanse og reist ned til Østen for å prøve ut alternative medisinske metoder. Høyrearmen er visst godt på vei rehabilitert og klar for SI 12! Om han har hatt tid til ferie og moro under rehabiliteringsturen ville han imidertid verken avkrefte eller bekrefte forteller kilder som SI har vært i kontakt med.


15/4: Økt deltakeravgift

Det er en kjensgjerning at deltakeravgiften har steget siden 2011. Er dette pga inflasjon eller grådighet fra styret til SI? En representant fra styret, som forøvrig vil være anonym, forteller: - Vi aner ingenting om dette temaet. Det vi vet er at det er noe stort på gang og at deltakere vil få valuta for hver krone. Det vi faktisk vet er at Sindre L. Melås er regjerende mester og at det er det vi må forholde oss til. Utover det så har jeg ingen videre kommentar på dette absurde spørsmålet!


13/4: Jakter korrekt utstyr

Eirik Jervidalo skal visstnok strekke seg meget langt for å kunne anskaffe det korrekte utstyret. Det siste er innkjøp av nye sko. Ryktes at kjøpet er motivert av Øyvinds "huskeliste" på SI 12 filmen.

13/4: Treningskamp før påsken

Ryktebørsen har fått tilsendt litt informasjon fra en tennistrening som fant sted før påsken, hvor flere av SIs deltagere var med. Deltagende: Gaute melås, Brage Snartland, Adrian Baksås, Jonas Skyer og Ida Aarhus. Resultater, Gaute vant sine respektive kamper, mens Ida slo både Brage og Adrian. Nivået kan vel sies å ha vært labert etter en fuktig helg.

11/4: Forhåndsfavoritt trekker seg

En av årets store forhåndsfavoritter på kvinnesiden, Angelica Therese Gjærum, må melde forfall foran årets turnering. Av det ryktebørsen kjenner til, skal hennes bror gifte seg samme dag. Ubekreftede meldinger skal ha det til at bryllupsfesten skal skje i klubbhuset til Herkules? Gjærum spilte en flott turnering ifjor, og tok seg så langt som til kvartfinalen.


10/4: Polsk-norsk storhet er klar for SI12

Ryktebørsen har nå fått bekreftede meldinger om at den polsk-norske storheten, Dr.Henrik Hytten, er rekrutert til å delta i årets turnering. Ifølge våre kilder skal Hytten ha bakgrunn fra diverse idretter som håndball og skiskyting, samt vært innom tennissporten.

7/4: Styrket sitt favorittstempel

Etter påskens treninger hjemme i Skien mener Gaute Larsen Melås at hans kandidatur som årets favoritt er betydelig styrket.


7/4: Ønsker større font

En av årets samarbeidspartnere ønsker å trekke seg for videre samarbeid hvis ikke SI vil promotere med en større font på sin nettside. Av det ryktebørsen kan se har allerede SI.net ordnet opp i dette og håper med det at videre samarbeid kan fortsette.


5/4: Vil være et forbilde for vasaloppet

Ryktebørsen har fått hint om at styret i SI har gått inn for å også premiere vinneren av kvinneklassen med pokal. Med det ønsker de å være et forbilde for Vasaloppet, som kun gir tulipaner til de seirende kvinnene. Egen kvinneklasse har blitt innført foran årets turnering.


4/4: Lanserer seg selv som favoritt

Gaute Larsen Melås har nå offesielt gått ut og lansert seg selv som favoritt til å vinne årets turnering. Han ser ingen grunn til at ikke pokalen nok ett år skal bli "hjemme" i Bergen. Det ryktes forøvrig at han trener så mye som to økter i uken på tilsammen 4.timer. Disse treningene skjer på grus!


4/4: Madsen er med!!

Lenge så det ut til at Christian Madsen ikke ville få med seg årets turnering p.g.a. studiene i Polen, men igår tok saken en helomvending og han er med. SIs ryktebørs vil komme tilbake med mer info ang hvorfor Madsen blir med senere! Det kan derimot meddeles at legestudenten vil få en tøff turneringshelg. Ankommer Norge fra Gdansk fredags kveld, turnering og bankett turneringsdag, samt fly tilbake til Polen så tidlig som kl 0900 søndag. SI er strålende fornøyd med Madsens beslutning og ønsker lykke til!


30/3: Hansen får ikke bestemt seg!

Det ryktes at også Magnus B.Hansen vurderer å anskaffe seg sin egen tennisracket, men han sliter med å finne ut hvilket merke han skal spille for.


30/3: Djokovic med egen racket?

Det ryktes at en av fjorårets store overraskelser, Djokovic, har kjøpt seg sin egen tennisracket. Han seiler med det opp som en reell utfordrer til årets tittel.29/3: På treningsleir i Afrika

Per Otto Østenstad bygger opp den fysiske forutsetningen han trenger på en ett år lang treningsleir i Zambia! (Han er der offisielt for idrettens fredskorps, men det kommer i andre rekke ;) )


29/3: Bøfolket starter opp igjen med trening

Etter det forsmedelige tapet mot fjorårets champion på sin nylig Bergenstur, skal Øyvind Gonsholt ha dratt strake veien hjem til sitt treningsfort på Gvarv. Han fikk skrapet sammen alt av hva som kunne krype og gå og har gjort grusbanen spilleklar. Dermed ventes det raskt tennisaktivitet på Gvarv igjen. Dette blir Bøfolkets treningsarena denne sesongen.


28/3: Høydeopphold i påska

Håkon Berget skal i påska på høydeopphold mellom Fagernes og Hemsedal, i ekte Dæhlie stil!


26/3: Team Sindrini med personlig sponsor?

Det gikk rykter etter nyttår om at regjerende champion i Skien Invitational hadde signert personlige assistenter foran kommende tennis sesong.

Nå skal de siste ryktene ha det til at Team Sindrini satser så tungt kommende sesong at de nå har inngått en samarbeidsavtale med en verdensomspennende organisasjon for barn, nemlig UNICEF. Det gjennom et samarbeid med NorgesTennisforbund og deres "Tennis for UNICEF" program. Ut fra de opplysningene SkienInvitational.net sitter med, vil avtalen snart bli offisielt.

ความคิดเห็น


bottom of page