top of page

PRESSEMELDING VEDRØRENDE SI19 OG 10-ÅRSJUBILEUM 2020

Oppdatert: 1. feb. 2021

Årets Skien Invitational vil arrangeres den 22. juni. Vi anmoder alle potensielle deltakere til å holde av denne datoen og avvente mer informasjon angående påmelding.


Årets invitasjoner vil gå ut den 1. mars. Som vanlig har fjorårets deltakere førsterett til påmelding i en uke. Deretter kjører vi en ny vri, og sender ut invitasjoner til både deltakere i 2011-2017 og eventuelle nye innmeldte kandidater den 8. mars. I år, mer en noensinne, vil det handle om å være «på hugget» dersom du ønsker å delta. Velkommen.


Vi ønsker også å informere om at vi allerede nå har satt dato for 10-årsjubileet i 2020. Dette blir den 20.06.20 og vi tar sikte på å få med så mange tidligere deltakere som mulig, i en utvidet turnering.


Som seg hør og bør blir det også en utvidet bankett, noe vi kommer tilbake til. Vi ber om at eventuelle bryllupsfeiringer og andre større begivenheter legges utenom denne datoen.


Til slutt vil vi også informere om at SI-styret skal på studietur til Paris og Roland Garros i månedsskiftet mai/juni 2019 for å hente inspirasjon. Dersom folk tilknyttet turneringen ønsker å bli med som en del av denne helgen er de hjertelig velkomne, på eget ansvar. Ta kontakt med din kontaktperson i styret dersom dette er interessant.


Det var nok informasjon for denne gang. Bruk #SkienInvitational for å dele historier fra ditt tennisliv utenom turneringshelgen.
Comments


bottom of page