top of page

PRESSEMELDING ANGÅENDE SKIEN INVITATIONAL 2020

Oppdatert: 1. feb. 2021

SI- styret har omsider våknet fra vinterdvalen og har gjennomført årsmøtet. Der ble små og store saker om fremtiden diskutert. I det følgende ønsker vi å informere om det viktigste fra våre planer for årets turnering med mer.


Årets turnering blir arrangert lørdag 20. juni 2020. Dette er samme dato som ble annonsert tidlig i 2019. Vi har, dessverre for noen, besluttet at årets turnering likevel ikke blir et jubileum. Jubileumsturnering er utsatt til 2021! Mer informasjon om jubileumet kommer tidsnok. Innen den tid ønsker vi å fokusere på den kommende turneringen i 2020, som vi tror blir tidenes SI!


Første invitasjonsrunde blir sendt ut allerede søndag 2. februar. Som vanlig prioriteres fjorårets deltakere i den første runden. Førsteretten til påmelding for denne gruppen gjelder i to uker. Deretter sender vi ut invitasjoner til gamle og nye bekjentskaper. Informasjon om påmelding er beskrevet i invitasjonen.


Til slutt oppfordrer SI-styret til å ta tennisåret 2020 med storm. Ta frem racketen rekordtidlig i år, og sørg for at 2020 er året du stikker av med seieren. Det er håp for alle. Men som alle vet, og i kjent SI-stil, er det selvfølgelig også helt greit å ta frem racketen grytidlig morgen 20. Juni 2020. Det er da det skjer!!


Mvh SI-styret.


gif

Comments


bottom of page