top of page

Knekt racket, tennistrener og mulig senebetennelse. SI20 nærmer seg!

Aleksander Oldrup Jensen har visstnok knekt en racket i år. Da sendte han sin gravide samboer rundt omkring i Oslo for anskaffelse av en ny. Han er tydeligvis fortsatt den divaen vi vet han kan være.

Det går rykter om at Andreas Eide har egen tennistrener ved Asker tennisklubb. Da han ble konfrontert med dette under den direktesendte SI-trekningen, kontret han med: «Det er ikke en trener, det er en tennis-guide». Ryktebørsen er trygg på at Andreas finner frem til turneringsområdet på lørdag!

Jonas Røise har tatt årets SI-oppkjøring til nye høyder. Det startet med en kalkulert korona-smitte tidlig i mars slik at sykdom ikke skulle stå i veien for de viktigste treningsøktene i mai og juni. Men som vi alle vet når det nærmer seg turnering, lekker han selv ut rykter om skader. I år har han noe han mener er senebetennelse i håndleddet. Ikke la dere lure, er ryktebørsens klare oppfordring.

Kristine Aasland skal ha mottatt den årlige pakken fra tennis-point.com. Det ryktes at hun trener en del, men gir aldri opp troen på at oppgradering av outfit er den aller viktigste suksessfaktoren i tennis.

Ryktebørsen har også fått inn meldinger om at 30 % av atletene på kvinnesiden har benyttet seg av ekstreme treningsmetoder inn mot en potensiell varm og dehydrerende SI2020. Anonyme kilder har ringt inn et tips om at Guro, Josefin, Maja og Kristine valgte Oslo Tennisarena for å spisse formen her om dagen. Ettersom dette var blant tidenes varmeste dager i hovedstaden og air-condition er fremmedord i tennisforbundet, kan vi forvente at disse takler varmen meget godt på lørdag!

Guro Øigarden skal ha fylt ledig tid under en tennis-økt med styrkeøvelser. Ryktebørsen har ingen videre kommentar.
Comments


bottom of page