top of page

Årets nøkkelkamper SI22

Sindre L. Melås vs Alexander O. Jensen

Centre Court

Tidspunkt: kl. 0900

Gruppe 2


The Game of Fire and Fury

Åpningskampen er en homage til SI 11 og SI 12. Sindre (Vinner SI 11) og Alexander (Vinner B-sluttspill SI 12) møtes til en voldsom duell. Det er en sterk tradisjon at regjerende mester åpner turneringen med kamp kl 09 på Centre Court, men ettersom regjerende mestere ikke stiller i år, er det duket for en hyggelig gest til tidligere kjemper. Det betyr likevel ikke at matchen vil lide av lite engasjement. Historien om O. Jensen sirkulerer fortsatt i visse kretser om da han skjelte ut dommeren på bane 3 i sin åpningskamp i SI 14, kampen var da på tidspunktet 1.sett, 1.game og det var 2.serve. Vi får håpe barn og andre sårbare ikke har rukket å komme seg til Centre Court allerede kl. 09 lørdag.Frida L. Melås vs Silje Hage


Centre Court

Tidspunkt: kl 1220

Gruppe 3


The Game of In-Laws and Outlaws

Silje er svigerinnen til Frida, og det er ingen tvil om at dette vil bli en nervepirrende match. Comeback Kid Frida (ute med kneskade en god stund) returnerer endelig til grusen, og det blir spennende å se om hun klarer å slippe seg løs. Silje er av den mer beskjedne typen på banen, slik at her vil det være høfligheten som kan hindre henne i å knuse Frida tilbake til Vestlandet. Vi håper på en herlig match, men for spillerne vil dette føles høydramatisk uansett.


Jonas Røise vs Leif Christian Carlsen

Centre Court

Tidspunkt: 0930

Gruppe 5


How the Game is Played

Enhånds-backhand er for mange selve definisjonen på eleganse i tennis. Carlsen besitter denne ferdigheten, og mannen selv er rimelig elegant. Han møter lokomotivet Røise som elsker power og tjuvtriks samt Horgans selvfølgelig. Røise er en tohånds-backhander, og Røise skal få slite med de kattemyke slicene til Carlsen. Dette er muligens den antatt sterkeste gruppespillkampen hos herrene. Her vil vi få se gode vekslinger både på banen og verbalt. Finn fram popcornet, levert av Rema1000 DownTown.


Ledig vs Kristine Haukenes

Bane 6

Tidspunkt: Utgår

Gruppe 4


The Game of Nothing

Dette kan vi allerede nå slå fast vil vippe i favør Haukenes. Dette er en real walkover, da Ledig ikke har møtt opp noen gang tidligere. Hvis Haukenes møter opp vil hun etter rimelig kort tid ta med seg seieren. Dette er dog ingen publikumsfavoritt av en kamp.


What could have been?

Oppsummert har vi fått noen forfall på tampen som gjør at vi har måttet gjøre noen rokeringer på gruppene. Dette er kampene som kunne vært!


Yngve Gundersen vs Kjetil Gundersen

Centre Court

Tidspunkt: Utgår

Gruppe 1


In the Game of the Father, the Son, and the Holy Tennis Spirit

Centre Court er arenaen for de store øyeblikkene, og her vil vi kunne se far (Yngve) møte sin yngste sønn (Kjetil). Hvis en av de er misfornøyde med gavene julen som var, vil vi kunne se det i denne kampen. Dette blir et spennende oppgjør hvor alt kan skje. Begge to har blitt observert på tennisbanene i det siste, og motivasjonen er det ingenting i veien med. Våre tanker går til dommeren som skal forsøke å holde orden på denne følelsesstyrte kampen.


Stine Storteig vs Camille Juguet

Centre Court

Tidspunkt: Utgår

Gruppe 1


Vouloir, c’est pouvoir

En fransk kvinne mot en tidligere vinner. Et snev av internasjonal tennis og Roland Garros finner veien til Centre Court i siste gruppespillkamp. Det forventes at spillerne er såpass varme at slagene endelig sitter. I tillegg kan det på daværende tidspunkt være en kamp om avansement. Begge skal fortsatt være svært habile spillere slik at dette fort kan være en liten finale i dameklassen. For de observante kan man lese i oppsettet at det er Haaland som er dommer. Det er altså ikke trillion-mannen med dra-til-tryne, men en debutant fra Ålgård som bør friske opp fransken sin. Les på fransk: Avantage Des Femmes

Comments


bottom of page